Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Comenįa la Festa Major (I)
  • 28 de juny de 2017
  • Festa Major el Masnou 2017Ahir, dimarts 27 de juny, van comenįar els actes de la Festa Major del Masnou. El pregķ de les nimfes ja s'ha convertit en el punt d'arrencada de la festa grossa dels darrers anys. A banda d'alguns actes previs, l'acte a la platja representa l'inici de la festa. Sopar a la platja esperant que arribin les tres columnes de la Terra, el Mar i el Foc des de diferents punts de la vila ja és tota una tradiciķ. A continuaciķ, l'espectacle del pregķ i després l'actuaciķ d’un grup musical, enguany Henna. El format dels tres elements que conformen la festa (Terra, Mar i Foc) ja s'ha consolidat, i aquest any la Terra ha protagonitzat el pregķ. Tenim la sort de comptar amb la Bibiana Morales, que cada any ens ofereix aquest espectacle; un cop més l'hem de felicitar a ella i a tot el seu equip. I per rematar-ho en Joan Bertran ens va oferir uns focs artificials que ens van sorprendre a tots.

    Avui ja entrem a la vigília de Sant Pere amb tota l’agenda d'actes que ens esperen per endavant. La festa no treu que aquest matí dediquem una bona part del temps a la gestiķ del nostre Ajuntament celebrant la Junta de Govern, així com una reuniķ pendent amb l'Agčncia Catalana de l'Habitatge. Us desitjo una bona revetlla!

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsOficina Local d'HabitatgeQueda'toferta formativa CFPAMLa DeixalleriaEspai Escčnic Ca n'Humet
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del Marqučs"El Masnou Viu"El Masnou. Terra de marPerfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00