Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Voleu que Catalunya sigui un Estat Independent en forma de República?
  • 12 de juny de 2017
  • Aquesta setmana que acabem de finalitzar el Govern de la Generalitat ha fet un pas decisiu cap a la convocatōria del referčndum: formular la pregunta i posar la data on els catalans i les catalanes serem cridats a les urnes. Tot aixō va culminar amb la mobilitzaciķ de diumenge a Montjuic  i l'entrevista al President i Vicepresident de la Generalitat per TV3.

    Per fi arribem a un dels moments més importants del procés que ha viscut en els darrers anys el nostre país. Des de la sentčncia del Tribunal Constitucional contra l'Estatut de 2006 la reivindicaciķ per decidir lliurement el nostre futur ha marcat com mai la política catalana. El Govern ha complert el que havia dit. Ara toca fer-ho possible entre tots, cadascú des de les seves responsabilitats.

    Des de l'ajuntament del Masnou sempre hem estat donant suport a les diferents iniciatives que s'han produint durant aquests darrers anys favorables al dret a decidir i a poder esdevenir un estat independent. Ara que entrem en un dels moments més decisius també ho farem. Estarem al costat del Govern de Catalunya amb totes les seves decisions i estarem al costat dels nostres conciutadans per tal de que puguin exercir el seu dret a vot, a decidir lliurement el futur d'aquest país. La democrācia i la legitimitat que dona la voluntat popular estant per sobre de qualsevol restricciķ a exercir la nostra llibertat. Tenim aquest compromís i l'exercirem amb responsabilitat.

Informaciķ publicada el 12 de juny de 2017
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Biblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarqučsPerfil del contractantQueda't
Anteriors SegüentsOficina Local d'HabitatgeLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAMEspai Escčnic Ca n'Humet
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00