Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Per quč l'apartat 'L'alcalde'?
 • 5 de setembre de 2016
 • Quan prenia possessiķ al capdavant d'aquest Govern Municipal com a alcalde, el 13 de juny de 2015, em vaig comprometre amb el diāleg i la proximitat.

  Tot i que sovint sembla que el dia a dia i les seves urgčncies ens facin perdre de vista el més essencial, aquests sķn principis que sempre he tingut ben presents, ja que sķn bāsics per a cončixer les vostres opinions sobre el municipi (mancances, desitjos, crítiques...,), que sķn del tot fonamentals perquč, no ho perdem mai de vista tampoc, treballem per al Masnou i per a vosaltres.

  Per aixō, en aquest any i escaig que portem de mandat, i d'acord amb el Pla d'Actuaciķ Municipal (PAM), hem impulsat nous canals de comunicaciķ corporatius (xarxes socials, portal de transparčncia, aplicaciķ per a dispositius mōbils per a la comunicaciķ d'incidčncies a la via pública, ...) i en posarem en marxa d'altres (millores al web municipal i a la publicaciķ El Masnou Viu, posada en marxa de pantalles informatives en diversos equipaments, etc.), així com hem creat nous espais i ōrgans de participaciķ on podem trobar-nos de manera freqüent (audičncies públiques, Consell de la Vila, ...).

  Com a alcalde, procuro ser accessible i que la comunicaciķ sigui fluīda. Rebo visites al despatx, mantinc actius perfils personals a diverses xarxes socials i un bloc, surto al carrer per estar en contacte amb el dia a dia, ...

  L'apartat "L'alcalde", que avui poso a disposiciķ de tots i de totes vosaltres dins del web municipal, ha de ser una eina més de proximitat, que ens permeti cončixer-nos i comunicar-nos. Dins d'aquest apartat hi trobareu, com a novetats, la meva agenda institucional, donant també resposta a la voluntat de transparčncia, l'enllaį a les xarxes socials i al bloc de quč disposo, per a qui em vulgui cončixer en d'altres facetes, l'accés a discursos i articles, perquč estiguin a l'abast de tothom, així com un dietari en el qual procuraré abocar-hi reflexions i fer comprensible la tasca que fem i el per quč la fem.

  Com dic des del primer dia, diāleg i proximitat, que ens ajudin a construir el Masnou que tots i totes volem.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesPerfil del contractantEl Masnou. Terra de marOficina Local d'HabitatgeEspai Escčnic Ca n'Humet
Anteriors SegüentsLa Deixalleria"El Masnou Viu"Centre d'Empreses Casa del MarqučsQueda'toferta formativa CFPAM
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00