Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Una jornada particular
  • 14 de setembre de 2016
  • Després dels actes de la Diada al Masnou i a Barcelona continuem de ple amb l'activitat municipal. Ahir dimarts vaig dedicar una part del dia a estar amb la policia local del Masnou, de la mateixa manera que fa uns mesos vaig fer amb la brigada de manteniment. Una jornada tranquilˇla en el torn de matí i tarda. Una experičncia interessant que em permet com a alcalde cončixer millor un dels serveis essencials del nostre municipi i que treballen dia a dia pel benestar dels nostres veīns i veīnes. Observar com s'aixeca a partir de les sis del matí el Masnou, veure de primerā mā els problemes de neteja viāria no resolts, la mobilitat a les estacions, el moviment a les entrades de les escoles, l'inici atrafegat del mercat municipal i del mercat ambulant, ... en definitiva, com tot es posa en marxa em fan cončixer millor les dināmiques del municipi a segons quines hores i estudiar solucions a les mancances que hi pugui haver.

    Per cert, aquesta posada en marxa del municipi ben d'hora, sabent a quines hores tardanes anem a dormir tots plegats, em fa pensar en la necessitat urgent de la reforma horāria. Aprofito per a convidar-vos a assistir a la xerrada que aquest divendres fa el diputat Fabián Mohedano al Masnou per a sensibilitzar sobre aquesta iniciativa amb l'objectiu d'aconseguir per a la República Catalana uns horaris més coherents amb els hābits socials actuals i en consonāncia amb la resta de paīsos europeus. Us hi espero!

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAMQueda'tPerfil del contractantLa Deixalleria
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Biblioteca Joan CorominesOficina Local d'HabitatgeEspai Escčnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00