Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Festa Major de Sant Pere 2018
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Passem comptes amb la ciutadania
  • 5 d'octubre de 2016
  • Cartell de promociķ de l'audičncia públicaUn dels objectius primordials i més immediats de dur a terme quan em vaig estrenar com a alcalde era l’aprovaciķ d’un Pla d’Actuaciķ Municipal (PAM) que guiés l’acciķ de govern durant tot el mandat. No era fita fācil i mai abans s’havia fet al Masnou. També tenia clar que en la seva elaboraciķ s’havia de donar veu a la ciutadania, de manera que sobre la proposta de document s’hi van poder fer aportacions, tant mitjanįant audičncies públiques com a través del web municipal. El PAM 2015-2019, com sabeu, va ser finalment aprovat el mes de desembre, i és consultable a través del propi web municipal i en ediciķ impresa.

    El PAM és la translaciķ dels programes electorals i del programa de govern d’Esquerra Republicana de Catalunya - Acord pel Masnou - Moviment d'esquerres i Convergčncia i Uniķ al dia a dia de l’administraciķ. Un full de ruta per a assolir la māxima efectivitat de l’actuaciķ del govern i, és clar, fer efectius els compromisos adquirits davant de la ciutadania del Masnou, que no perdem mai de vista que és a qui ens devem.

    Per tot aixō, i ara que ja portem més d’un any d’aquest camí de quatre anys, és l’hora de passar comptes amb tots i totes vosaltres: Quč hem fet l’Equip de govern en aquest any i escaig de mandat? Estem complint amb els compromisos adquirits? Quin camí ens queda per a recķrrer? Hi ha actuacions que haguem de rectificar?

    L’audičncia pública de demā dijous, a les 19.30 hores, a l’Edifici Centre, justament pretén donar resposta a aquestes qüestions. I, com crec que he demostrat sobradament des de que sķc alcalde, vull escoltar de primera mā les vostres apreciacions, doncs sķn una part indestriable de la resposta. Us hi emplaįo!

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsBiblioteca Joan CorominesOficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"Centre d'Empreses Casa del Marqučs
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaQueda'tEspai Escčnic Ca n'Humetoferta formativa CFPAMPerfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00