Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Municipalisme o com no viure aliens a la resta de municipis
  • 13 d'octubre de 2016
  • Reuniķ de l'Associaciķ Catalana de MunicipisEl passat dissabte vaig assistir a l'assemblea de l'Associaciķ Catalana de Municipis, en la que es va debatre un document de com ha de ser el mķn local en la república que volem construir. La participaciķ en debats com aquest és important pel nostre Ajuntament. Per aixō, en aquest mandat participem de forma activa en determinats āmbits de treball de les dues entitats municipalistes del país, la Federaciķ de Municipis de Catalunya i la prōpia Associaciķ Catalana de Municipis, com per exemple el de Bon Govern i Innovaciķ Democrātica, al qual assisteixo jo mateix. Sempre he considerat que el Masnou no pot restar al marge dels espais de trobada i relaciķ amb la resta de municipis del país. Menys encara dels municipis que ens sķn més propers, principalment els veīns Alella i Teiā, amb els quals fins i tot tenim serveis mancomunats, o dels municipis del Baix Maresme, que mantenim connectats amb trobades freqüents d’alcaldes i alcaldesses.

    Tampoc som un municipi aīllat, ni molt menys, en el foment i la defensa dels drets nacionals, motiu pel qual compartim espais de trobada, projectes i inquietuds amb la resta de municipis adherits a l’Associaciķ de Municipis per a la Independčncia.

    Finalment, també és un dels meus objectius com a alcalde l'increment de relacions amb aquelles institucions supramunicipals que presten suport tčcnic i econōmic al mķn local: tant els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya, com especialment  la Diputaciķ de Barcelona. El Masnou no pot restar aīllat i s'ha de donar a cončixer a la resta d'institucions del país. La recerca de recursos, tant tčcnics com econōmics, sempre serā més efectiva mantenint una relaciķ directa amb aquestes institucions.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsPerfil del contractantEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"Queda'toferta formativa CFPAM
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaEspai Escčnic Ca n'HumetBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarqučsOficina Local d'Habitatge
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00