Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
El meu dia a dia
  • 24 de novembre de 2016
  • Inaugurava aquesta secciķ expressant que sovint sembla que el dia a dia i les seves urgčncies ens facin perdre de vista el més essencial, així és que avui us explico com ha estat en les darreres setmanes aquest dia a dia que m’ha tingut ben “distret” (i que podeu consultar a l’apartat de l’agenda).

    O, més ben dit, setmana a setmana. La setmana comenįa puntualment els dilluns, repassant i organitzant amb el meu gabinet l’agenda de tota l’activitat fins al diumenge. A continuaciķ, ens reunim la comissiķ executiva, que planifiquem la setmana: preparem o revisem l’ordre del dia dels ōrgans de govern, repassem l’agenda setmanal, els aspectes comunicatius i altres que puguin sorgir.

    Els dimarts, quinzenalment i de manera alternativa, arriba el torn de la via pública i la seguretat ciutadana. Temps per a revisar amb els regidors i regidores delegats, i el seu equip tčcnic, com estā el municipi en aquests āmbits i com resoldre els problemes o conflictes que hi pugui haver. També, en aquest cas setmanalment, és el dia escollit per a coordinar temes entorn del departament de Comunicaciķ i Premsa.

    Els dimecres és el dia que dedico a les visites ciutadanes (veure Maratķ de visites). Els dijous els intento destinar a reunions internes, també del grup municipal que encapįalo, i a presidir la Junta de Govern Local, en quč s’aproven les propostes d’actuacions de l’Equip de Govern i, per tant, part de la nostra acciķ política. Aquesta actuaciķ es complementa amb la que s’aprova, amb carācter mensual, al Ple municipal. Els divendres acostumo a sortir al carrer i veure de primera mā les intervencions, també les mancances, que hi ha a la via pública. I els cap de setmana sķn abocats a actes i activitats, a l’oci i, si es pot, a una mica de descans... Fins que la roda torna a comenįar.

    Enmig de tota aquesta activitat, diguem-ne ordināria, també hi ha temps per a reunions de consells municipals i comissions diverses, convocatōries d’audičncies públiques, visites institucionals, signatures de convenis, o l’ofici de casaments i altres celebracions, sempre benvingudes, com les noces d’or, avis i āvies centenaris o 25 anys de treballadors municipals. I per a les urgčncies... perō aixō ja quedarā per a un altre capítol.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Centre d'Empreses Casa del MarqučsQueda'tEl Masnou. Terra de marOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'HumetPerfil del contractantLa Deixalleriaoferta formativa CFPAMBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00