Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Festa Major de Sant Pere 2018
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Un cap de setmana a fons amb les entitats
  • 30 de novembre de 2016
  • L'alcalde visita una de les parades de les entitatsL'activitat associativa, juntament amb  actes institucionals, han comportat un cap de setmana ben farcit, en el qual he pogut comprovar de primera mā l'important teixit associatiu del nostre municipi en tots els actes als que he pogut assistir. Comenįant pel divendres en l'acte central contra la violčncia vers les dones, dins d’un mes en quč diverses entitats han programat un munt d’activitats, amb la lectura del manifest en que vārem denunciar, un cop més, una xacra social que cal tallar d'arrel de la nostra societat. Seguint, en el pla institucional i a la sala de plens de l'ajuntament, amb la presentaciķ del llibre  sobre l'obra de Bonaventura Bassegoda al Masnou, elaborat per la Marta Roig i el Miquel Rico; treball seleccionat amb motiu de la Sisena ediciķ de la beca de recerca local La Roca de Xeix. Dins del mateix acte es va donar a cončixer el treball seleccionat per la nova convocatōria de la beca, sobre la figura del músic masnoví Lluís Millet, que s’emmarcarā dins els actes a celebrar l'any 2017 per a commemorar els 150 anys del seu naixement. I, finalment, assistint a la Nit de l'Esport, on tota la família esportiva del Masnou s'aplega any rere any per veure o rebre el reconeixement a esportistes i clubs de la vila.

    El dissabte, per segon any, vaig poder assistir a l'església de Sant Pere a la interpretaciķ del Cant de la Sibil•la, organitzat per les entitats Capitanes del Masnou i l'associaciķ UNESCO, un acte emotiu i de gran qualitat artística que permet al Masnou unir-se a una tradiciķ cultural  arrelada a la nostra histōria. I, tot seguit, al sopar anual de l'entitat Luz del Alba, que cada vegada més duu a terme una intensa i variada activitat.

    El darrer dia del cap de setmana, el diumenge, el vaig dedicar a passejar per la quarta ediciķ de la Jornada d'entitats, enguany ubicada al voltant de la plaįa de la Llibertat. Un čxit de participaciķ i una demostraciķ de la vitalitat de les nostres entitats, que va finalitzat amb el ja tradicional dinar de germanor.

    En definitiva, un cap de setmana ben intens que m’ha permčs una major proximitat amb els nostres veīns i veīnes.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'HumetPerfil del contractantoferta formativa CFPAMLa Deixalleria"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de marOficina Local d'HabitatgeQueda'tCentre d'Empreses Casa del MarqučsBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00