Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Retornats amb forįa d'unes bones festes
  • 9 de gener de 2017
  • Acabem les festes de Nadal i iniciem l'any 2017. Han estat unes dies que m'han permčs combinar la família, el treball a l'Ajuntament i l'assistčncia als actes festius organitzats al nostre municipi. Crec que cal que fer un balanį positiu de tota l’activitat que s'ha organitzat al nostre poble, tant per part de l'Ajuntament com per part de les entitats, que amb la seva feina fan possible que gaudim d'unes setmanes plenes d'actes i dinamisme.

    La cavalcada de Reis sempre marca la finalitzaciķ de les festes nadalenques. I la que tenim al Masnou és molt peculiar, amb un recorregut llarg i costerut degut a l'orografia del nostre municipi.  Perō alhora, aquestes característiques també li donen la seva prōpia singularitat, que juntament amb la participaciķ de les carrosses de les entitats fan d'aquesta cavalcada un esdeveniment molt especial, a l’alįada de la ilˇlusiķ dels infants.

    La mateixa ilˇlusiķ que el govern municipal hem posat en una pila de projectes que vam aprovar abans de  finalitzar l'any, i que  caldrā realitzar aquests propers mesos: la reforma del pati de Can Malet, la peatonalitzaciķ de l'entorn de la Calāndria, l’adequaciķ dels horts urbans de damunt del parc Vallmora, o l'ampliaciķ i creaciķ de nous correcans, entre altres. També, a mitjans de gener reprendrem actuacions de millora de la via pública, com la pavimentaciķ de carrers. I, finalment, la bona notícia de la represa del projecte de l'Illa Centre (vegeu “Un futur amb canvis en positiu”) també marcarā un 2017 que comencem amb forįa.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsPerfil del contractantEl Masnou. Terra de marOficina Local d'HabitatgeEspai Escčnic Ca n'Humet"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsLa Deixalleriaoferta formativa CFPAMQueda'tBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00