Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Festa Major de Sant Pere 2018
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Assumint compromisos com a país i tirant endavant nous projectes locals
  • 23 de gener de 2017
  • Acte de presentaciķ de l'AECAT a MatarķAquesta setmana passada s'han celebrat diferents trobades i actes sobre temes que tenen un gran interčs polític, i en els quals crec que tenim l'obligaciķ de participar des del Masnou.

    El passat dimecres 18 de gener vaig assistir, amb la tinent d'alcalde Sílvia Folch, a una jornada molt interessant sobre la iniciativa per a la reforma horāria, terreny en quč ben aviat el Parlament de Catalunya legislarā per a introduir canvis. Cal que ens posem al dia i que anem superant uns horaris irracionals i ens anem acostant a Europa. Per aixō, caldrā també que com a Ajuntament comencem a treballar, conjuntament amb el mķn educatiu, el comerį i les entitats, per tal d'anar avanįant cap a una racionalitzaciķ dels horaris en el nostre municipi. Evidentment, calen canvis generals per tal que puguem avanįar a nivell local. Per aixō el divendres la Sílvia Folch, com a representant de la Federaciķ de Municipis de Catalunya, també va participar en diferents debats sobre la reforma horāria, ben conscients que ens hi hem de posar, ja que el ple de l'Ajuntament del Masnou es va adherir a aquesta iniciativa.

    El mateix dimecres també vaig assistir a la jornada de debat governslocals.cat, impulsada des del departament de Governaciķ de la Generalitat de Catalunya, sobre com ha de ser el mķn local en el marc de la República que volem construir. Un debat molt important i en el que cal que els municipis tinguem un paper fonamental en la construcciķ del nou país que volem. I finalment, dijous, una bona part dels cārrecs electes del Masnou adherits a l'Assemblea de Cārrecs Electes de Catalunya, impulsada per l'Assemblea de Municipis per la Independčncia, vam assistir a Matarķ a la trobada dels electes del Maresme compromesos amb el procés independentista.

    Ocupar-se de temes fora del municipi no implica que ens oblidem dels temes estrictament municipals i comencem l’any com el vam acabar: després que a la darrera Junta de Govern Local de l’any 2016 vam aprovar un munt de projectes per a tirar endavant, hem comenįat el 2017 aprovant-ne molts altres: el projecte del parc infantil del Parc Vallmora, que representarā la posada en marxa de la segona fase; l’adjudicaciķ de les millores de les voreres dins del pla de xoc 2016, un cop executades les millores en l'asfaltat de diversos carrers; un canvi en la solˇlicitud del programa Xarxa de la Diputaciķ de Barcelona, demanant per a aquest any 2017 la peatonalitzaciķ i millores de diferents trams del carrer de Roger de Flor; o, el fet d'acollir-nos a un dels programes especials de la Diputaciķ, que ens permetrā assumir les despeses del nou Centre de Distribuciķ d'Aliments i fer millores en l'actual complex poliesportiu.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següents"El Masnou Viu"El Masnou. Terra de marEspai Escčnic Ca n'HumetQueda'tCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMBiblioteca Joan CorominesOficina Local d'HabitatgeLa DeixalleriaPerfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00