Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
La Casa del Marqučs, un referent per a l'emprenedoria
  • 30 de marį de 2017
  • Acte de presentaciķ del programa ReempresaEl passat divendres 24 de marį vam renovar el programa REEMPRESA al Centre d’Empreses de la Casa del Marqučs. Una proposta molt interessant impulsada des de la patronal CECOT amb  el suport de la Diputaciķ de Barcelona. Una iniciativa que posa en contacte i fa mediaciķ entre empreses que tanquen i noves idees de negoci que es poden aprofitar d'aquest fet per iniciar un projecte d'emprenedoria nou. Aquest servei, junt amb d'altres programes de suport i foment a l’activitat empresarial (assessorament, formaciķ, suport, ...),  s’ofereix en aquest equipament municipal.

    La conversiķ de la Casa del Marqučs en un centre d'empreses ha estat una histōria d'čxit. Iniciada en el mandat de l'Eduard Gisbert, es va tirar endavant la rehabilitaciķ d'aquest equipament, inaugurat l’any 2014, grācies al programa FEDER, amb el suport de la Diputaciķ i, també, del departament de Governaciķ de la Generalitat, des d'on vaig poder contribuir-hi, així com a la colˇlaboraciķ dels ajuntaments d’Alella i Teiā.

    Avui aquest centre d'empreses és una realitat viva, amb una plena ocupaciķ en les seves diferents modalitats (viver, centre de negocis, coworking, ...), tant d'empreses de nova creaciķ com de d’altres ja consolidades. Empreses i projectes emprenedors amb molta empenta i innovaciķ, gent jove que tira endavant les seves iniciatives, tan variades que van des de la consultoria fins a la distribuciķ d’avellanes i pistatxos, passant pel sectors de la comunicaciķ i immobiliari, la promociķ de l’esport o la venda i fabricaciķ de productes químics, només per citar-ne alguns exemples.  Tot plegat  fa de la Casa del Marqučs un centre d'excelˇlčncia i de referčncia que ens permet posar el Masnou al capdavant d’un munt de projectes d’emprenedoria.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsPerfil del contractantLa DeixalleriaOficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'Humetoferta formativa CFPAMQueda'tCentre d'Empreses Casa del MarqučsBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00