Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
5 anys d'Espai Escčnic Ca n'Humet
  • 11 d'abril de 2017
  • Moment de l'obra Dones SāviesAl mes de marį del 2012 iniciāvem el projecte de creaciķ d'una programaciķ estable en l'āmbit de les arts escčniques al Masnou. Aquesta va ser una de les primeres decisions que vaig prendre, llavors com a regidor de Cultura. Portem ara cinc anys amb un projecte ja consolidat. Durant tot aquest temps hem dignificat un espai, a partir de petites inversions i d'un canvi en el model de gestiķ, que ha permčs a la gent del municipi poder gaudir, a prop de casa i la majoria de caps de setmana de l'any, d'una programaciķ estable en matčria de teatre, música i dansa. Aquesta programaciķ també s'ha complementat amb altres activitats, com les de carācter formatiu. I ha combinat la presčncia d'artistes i produccions professionals amb les de carācter amateur, així com també les propostes fetes des del nostre municipi, amb produccions que hem impulsat directament.

    Hem intentat anar fidelitzant un públic que ha anat omplint la sala cada cap de setmana, i grācies a tots ells, vosaltres, hem pogut continuar amb aquest projecte que avui és una realitat consolidada. Un esforį que també cal agrair als professionals que treballen dia a dia per a fer realitat aquesta programaciķ estable, tant els propis de l'ajuntament com els que porten la gestiķ de la sala.

    El repte ara és la continuītat d'una programaciķ de qualitat, feta amb pocs recursos, perō de la qual ens podem sentir plenament satisfets. Per molts més!

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de marQueda'tCentre d'Empreses Casa del MarqučsPerfil del contractant"El Masnou Viu"
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMOficina Local d'HabitatgeEspai Escčnic Ca n'HumetLa DeixalleriaBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00