Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Una intensa setmana de Sant Jordi
  • 21 d'abril de 2017
  • Alcalde saludant a Carme ForcadellAquest setmana que culmina amb la diada de Sant Jordi estā plena d'activitats. Dimecres a la tarda vaig assistir al Parlament de Catalunya a l'acte de suport a la presidenta d'aquesta instituciķ, Carme Forcadell. Un acte organitzat pels ex-presidents del Parlament  Joan Rigol, Ernest Benach i Núria de Gispert. Una sala plena amb una convocatōria adreįada també als antics diputats del Parlament de Catalunya, fet que em va permetre retrobar-me amb diputats i diputades, tant del meu grup com d'altres, amb els qui feia molt de temps que no ens veiem. Aquesta part emotiva de l'acte de retrobament, i a banda de les intervencions dels ex-presidents del Parlament i de l'actual president de la Generalitat, es va centrar en la crōnica de dos moments histōrics com sķn el procés de la famosa LOAPA després del 23 de febrer de 1981 i el de l'Estatut de 2006 fins la sentčncia del Tribunal Constitucional, narrats pels periodistes José Antich i Mōnica Terribas. Un acte emotiu i necessari per refermar el compromís que tenim tots plegats amb el procés que viu el nostre país.

    Amb la Carme Forcadell tornarem a compartir un acte aquest dissabte, perō aquest cop al Masnou, i en el marc del concert que oferirā l'Orfeķ Catalā dins la programaciķ de l'Any Millet. I ahir dijous al vespre va tenir lloc un altre acte molt emotiu, que fruit d’un llarg treball al llarg d’aquests darrers anys, per fi arribava: la presentaciķ del llibre d'Histōria Contemporānia del Masnou. La culminaciķ de tot un treball rigorķs de recerca de la historiadora i amiga Rosa Toran que omple un buit molt important. Aquest va ser un objectiu que ja em vaig marcar com a regidor de Cultura i que ara ha vist la llum essent alcalde de la vila. La Rosa Toran ha colˇlaborat amb molt projectes com historiadora i també fruit de la seva activitat com a vicepresidenta de l'Amical de Mauthausen. Esperem poder continuar disposant de la seva valuosa contribuciķ a la tasca de la recerca de la histōria local de la nostra vila. I per finalitzar l'acte l'Ester Lecha, jove pianista masnovina excepcional, ens va interpretar unes peces de Frederic Mompou i Franz Liszt. En definitiva, un acte amb la sala plena de gom a gom, en el que vam poder gaudir de la histōria i de la música.

    La diada de Sant Jordi, amb un munt d’activitats per gaudir-la al Masnou, serā una cloenda excelˇlent per a aquesta setmana d’emocions. Bona diada!

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan CorominesEspai Escčnic Ca n'HumetPerfil del contractantLa Deixalleria
Anteriors Següents"El Masnou Viu"El Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAMQueda'tCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00