Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Quin model de turisme pretenem?
  • 4 de maig de 2017
  • Foto del Masnou, diari de l'alcaldeAvui dijous, 4 de maig, presentem públicament el Pla de Desenvolupament Turístic del Masnou. Per primera vegada el municipi disposarā d'un document marc estratčgic que ens permetrā treballar i implementar polítiques en aquest āmbit. Al final del mandat passat ja vam comenįar a assentar algunes bases del que havien de ser les polítiques de promociķ del municipi: la creaciķ d'una Oficina de Turisme al Masnou, ubicada en un equipament emblemātic com la Casa de Cultura, i el naixement d'un itinerari que permetés anar treballant propostes vinculades al nostre patrimoni cultural, gastronomia i altres atractius que pogués oferir el Masnou.

    Les actuacions que hem anat fent en aquest sector mostren dades positives i han tingut bona acceptaciķ. Perō el Masnou ofereix encara moltes més possibilitats vinculades a la seva ubicaciķ estratčgica al costat de Barcelona, la platja, el port, el patrimoni, el clima i la gastronomia. Ara bé, si volem incrementar el nombre de visites i de pernoctacions al nostre municipi ens cal definir un model que sigui sostenible, compatible amb els que vivim al Masnou, i regulat, que defineixi un model de turisme i de visitant que vagi d'acord amb el model de municipi que volem.

    Ara disposarem de l’eina, d’aquest pla estratčgic, en quč han participat els diferents agents socials i econōmics implicats en el turisme i en la promociķ del municipi. A partir d’aquí, ens cal continuar treballant totes aquestes potencialitats que tenim i que permetin fer del Masnou un municipi acollidor pel visitant i alhora en ōptimes condicions pels nostres veīns i veīnes.

    Us animo a que conegueu aquest nou Pla estratčgic aquesta tarda, a les 19 h, a la sala polivalent de la Biblioteca, acte que clourā amb un petit tast de productes locals.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMEl Masnou. Terra de marCentre d'Empreses Casa del MarqučsQueda'tOficina Local d'Habitatge
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaEspai Escčnic Ca n'HumetBiblioteca Joan CorominesPerfil del contractant"El Masnou Viu"
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00