Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
La gestiķ del temps i de l'agenda
  • 29 de maig de 2017
  • Gestiķ del tempsQuan inaugurava l'apartat de l'alcalde hi incloīa també la publicitat de la meva agenda. Si hi feu una ullada, així com si rellegiu alguna entrada anterior al meu diari (Vegeu El meu dia dia) corroborareu que l'agenda d'un alcalde és atapeīda. No me'n queixo. Per aixō, i per la meva voluntat (i el meu deure) d'atendre tothom i totes les necessitats, i al mateix temps gestionar solucions i prendre les justes decisions, és molt important una ōptima gestiķ del temps, motiu pel qual procuro no allargar les visites i reunions més d'una hora, en el pitjor dels casos. És una filosofia que intento traslladar a tota l'organitzaciķ i que, al meu parer, hauria de tenir cabuda en el marc de la imminent reforma horāria, iniciativa a la que estem adherits com a Ajuntament.

    Una altra cosa sķn els actes o activitats que, depenent del caire que tinguin, poden allargar-se més. Amb l'arribada del bon temps es multipliquen i el proper cap de setmana n'és una bona mostra: la tarda de divendres, per exemple, hi coincideixen la recepciķ que el Cor Scandicus ofereix a la coral alemanya Donna Canta, en el marc dels actes de l’Any Millet,  la celebraciķ dels 80 anys de la Creu Roja del Masnou, Alella i Teiā, el lliurament dels XXXIX premis Goleta i Bergantí, i la inauguraciķ d'una nova exposiciķ del cicle d'arts visuals. Tots mereixedors de la presčncia de l'alcalde i per als quals compto ser-hi, si més no en algun moment de la jornada.

    Tant per a reunions com per a activitats públiques, és clar que allā on no hi arriba l'alcalde habitualment hi ha la presčncia dels regidors delegats i el suport del consistori, perō m'agrada ser-hi sempre que puc, viure l'activitat de les entitats del municipi de primera mā, fer-los-hi costat, ... i per aixō és cabdal una bona gestiķ del temps. Si no hi soc en alguna ocasiķ, no m’ho tingueu en compte, alguna mala coincidčncia, a vegades el desconeixement, potser algun contratemps o entrebanc inesperat, m'ho haurā impedit. En qualsevol cas, que l'activitat no s'aturi!

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors Següents"El Masnou Viu"Espai Escčnic Ca n'HumetOficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de marBiblioteca Joan Coromines
Anteriors SegüentsQueda'tPerfil del contractantCentre d'Empreses Casa del Marqučsoferta formativa CFPAMLa Deixalleria
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00