Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Diari de l'alcalde
Adam i Eva de Iago Pericot
  • 16 de maig de 2017
  • L'alcalde en companyia de Iago PericotEl passat diumenge 7 de maig vam assistir a l'assaig obert, abans de l'estrena a Barcelona al teatre La Seca de l'Espai Brossa, de la darrera producciķ de teatre de Iago Pericot: Adam i Eva. La representaciķ va ser a l'Espai Escčnic Ca n'Humet, que va omplir la seva grada per veure en primícia aquest nou espectacle del Iago. Durant setmanes, al mateix equipament de Ca n'Humet s’hi van fer tots els preparatius i assajos. Com no podia ser d'una altra manera, des de l'Ajuntament hem volgut donar tot el suport i colˇlaboraciķ a aquesta darrera obra d’en Iago Pericot, tal com també es va fer amb l'anterior de La Guillotina.

    El teatre d’en Iago Pericot és transgressiķ i innocčncia alhora. Teatre nu com els seus personatges. A l’Espai Escčnic, durant una bona estona vam gaudir dels personatges que sortien del quadre d'Albrecht Dürer, de la relaciķ d'ells amb el públic i, en acabat, del colˇloqui entre els protagonistes i productors de l'obra i el públic. Aquest dia també vam comptar amb la presčncia d’en Juanjo Puigcorbé, diputat de cultura de la Diputaciķ de Barcelona.

    Iago Pericot és un personatge entranyable, amb una obra teatral sempre innovadora i molt important dins l'āmbit teatral del nostre país. Perō tampoc podem oblidar d'altres facetes també importants com la seva obra pictōrica. Continuarem colˇlaborant amb aquest masnoví genuí i treballant perquč la seva obra pugui tenir la seva māxima difusiķ i coneixement.

 
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Anteriors SegüentsQueda'tEspai Escčnic Ca n'HumetBiblioteca Joan CorominesEl Masnou. Terra de marPerfil del contractant
Anteriors SegüentsLa Deixalleria"El Masnou Viu"Oficina Local d'Habitatgeoferta formativa CFPAMCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00