Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Les enquestes
Ja es pot votar per triar el millor aparador Ple de Riure

Respostes totals: 1457

Enquesta tancada   El periode de votacions per aquesta enquesta estÓ tancat

Aparadors Plens de RiureFins al 17 de juliol, a les 14 h, es pot votar per triar el millor aparador Ple de Riure. D' entre els quinze comeršos del Masnou que es van presentar a la segona ediciˇ del concurs, organitzat amb motiu del Festival Internacional de Teatre C˛mic, els aparadors de la perruqueria ═taca, de TeterÝa de Noah i de la impremta 4Colors han estat els escollits com a finalistes per un jurat professional. A partir d'aquÝ, serÓ la votaciˇ popular qui decideixi quin establiment mereix el primer premi. Vegeu l'Ólbum de fotografies dels aparadors, on tambÚ es troben els tres finalistes.

Els comeršos lluiran els seus aparadors Plens de Riure fins al 19 de juliol, ˙ltim dia del Festival. El lliurament dels premis als guanyadors serÓ la nit del divendres 18 de juliol, a les 23 h, a l'Escenari la Mar de Riure de la Platja d'Ocata. ╔s previst que es concedeixin tres premis, que s'atorgaran segons el nombre de vots. Seran premis dobles que combinen, d'una banda, un regal per gaudir-lo mÚs personalment i, de l'altra, un altre que consistirÓ d'un servei de promociˇ per al negoci.

Resultats definitius:
Quin Ús el millor aparador Ple de Riure?
580 vots (39,81 %)
580 vots (39,81 %)
  Perruqueria ═taca
634 vots (43,51 %)
634 vots (43,51 %)
  TeterÝa de Noah
243 vots (16,68 %)
243 vots (16,68 %)
  Impremta 4Colors
 
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de marQueda'tBiblioteca Joan CorominesPerfil del contractantoferta formativa CFPAM
Anteriors SegŘentsLa DeixalleriaOficina Local d'Habitatge"El Masnou Viu"Espai EscŔnic Ca n'HumetCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00