Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Les enquestes
Ja es pot votar per triar el millor aparador Ple de Riure

Respostes totals: 1457

Enquesta tancada   El periode de votacions per aquesta enquesta estā tancat

Aparadors Plens de RiureFins al 17 de juliol, a les 14 h, es pot votar per triar el millor aparador Ple de Riure. D' entre els quinze comerįos del Masnou que es van presentar a la segona ediciķ del concurs, organitzat amb motiu del Festival Internacional de Teatre Cōmic, els aparadors de la perruqueria Ítaca, de Tetería de Noah i de la impremta 4Colors han estat els escollits com a finalistes per un jurat professional. A partir d'aquí, serā la votaciķ popular qui decideixi quin establiment mereix el primer premi. Vegeu l'ālbum de fotografies dels aparadors, on també es troben els tres finalistes.

Els comerįos lluiran els seus aparadors Plens de Riure fins al 19 de juliol, últim dia del Festival. El lliurament dels premis als guanyadors serā la nit del divendres 18 de juliol, a les 23 h, a l'Escenari la Mar de Riure de la Platja d'Ocata. És previst que es concedeixin tres premis, que s'atorgaran segons el nombre de vots. Seran premis dobles que combinen, d'una banda, un regal per gaudir-lo més personalment i, de l'altra, un altre que consistirā d'un servei de promociķ per al negoci.

Resultats definitius:
Quin és el millor aparador Ple de Riure?
580 vots (39,81 %)
580 vots (39,81 %)
  Perruqueria Ítaca
634 vots (43,51 %)
634 vots (43,51 %)
  Tetería de Noah
243 vots (16,68 %)
243 vots (16,68 %)
  Impremta 4Colors
 
Anteriors SegüentsPerfil del contractantOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del MarqučsLa Deixalleria
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'Humetoferta formativa CFPAM"El Masnou Viu"Queda'tEl Masnou. Terra de mar
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00