Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Concurs
Projecte corresponsals i pidces

PIDCES

╔s una iniciativa de l’└rea d’Igualtat i Ciutadania de la Diputaciˇ de Barcelona a travÚs de l’Oficina del Pla Jove oberta a tots els municipis de la provÝncia de Barcelona que desenvolupen actuacions als instituts per tal de promoure la difusiˇ de la informaciˇ, la dinamitzaciˇ i la participaciˇ entre els joves estudiants.

Aquest programa es concreta a cada centre mitjanšant el Punt d’Informaciˇ Jove. Els dies en quŔ es treballa als centres, el PIJ es descentralitza, Ús a dir, Ús la informadora juvenil qui es trasllada amb la informaciˇ als instituts i les escoles de secundÓria perquŔ els nois i noies puguin fer-li consultes en el temps de descans o en tutories, pactades prŔviament amb els tutors i tutores dels diferents cursos.

Des de la Regidoria de Joventut, pretenem treballar conjuntament amb els diferents centres, participant activament en aquests projectes i en totes les actuacions que s’hi desenvolupin, tenint en compte en tot moment les necessitats i demandes de cada escola o institut.


CORRESPONSALS

Qui sˇn els corresponsals?

Sˇn joves participatius que fan d’enllaš entre el PIJ Ca n’Humet i els seus instituts i centres d’educaciˇ secundÓria, entitats...

Qui pot ser corresponsal?

Qualsevol jove resident al Masnou i aquells joves estudiants en algun dels centres d’educaciˇ secundÓria del municipi amb ganes d’exposar les seves inquietuds i les dels seus iguals, de participar en les activitats del PIJ i de dinamitzar la informaciˇ interessant per als joves del municipi.

Com es du a terme aquest projecte?

Un cop al mes, els i les corresponsals recullen la informaciˇ que la informadora juvenil els tÚ preparada al PIJ Ca n’Humet per fer-ne difusiˇ als seus centres educatius, entitats...

TambÚ traslladen a la informadora les seves propostes, consultes, idees i inquietuds, i les dels seus iguals.

Si voleu ser corresponsals, poseu-vos en contacte amb la informadora juvenil. 

corr
Informaciˇ publicada el 13 d'abril de 2011
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de marCentre d'Empreses Casa del MarquŔsEspai EscŔnic Ca n'HumetQueda't"El Masnou Viu"
Anteriors SegŘentsLa DeixalleriaPerfil del contractantoferta formativa CFPAMOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00