Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
L'Ajuntament
Perfil de contractant

El perfil de contractant és el mitjā de difusiķ de l'activitat contractual de l'Ajuntament del Masnou.

En aquest perfil es difonen les licitacions municipals dels contractes que es tramiten a través dels procediments oberts, restringits, negociats amb publicitat i de diāleg competitiu, com també les adjudicacions d'obres de valor estimat superior a 50.000 euros i per a la resta de contractes superiors a 18.000 euros.

El perfil us facilita l'accés a tota la informaciķ i documentaciķ d'aquestes licitacions i adjudicacions municipals, alhora que assegura la transparčncia dels expedients de contractaciķ.

Al perfil hi trobeu les licitacions que estan en curs, els plecs de clāusules administratives i de prescripcions tčcniques que les regulen, els requisits de presentaciķ de les proposicions i tota la informaciķ essencial de cada procediment concret, així com els contractes que estan adjudicats, les dades bāsiques de l'adjudicaciķ i altra informaciķ contractual. Així mateix, també us permet consultar la normativa de carācter general aplicable als procediments de contractaciķ.

a) Licitacions iniciades a partir de l'1 de gener de 2011

b) Licitacions iniciades abans del 31 de desembre de 2010 (incloses les seves adjudicacions)

Informaciķ publicada el 25 de febrer de 2011
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del MarqučsPerfil del contractantEspai Escčnic Ca n'Humet"El Masnou Viu"Queda't
Anteriors SegüentsLa DeixalleriaOficina Local d'Habitatgeoferta formativa CFPAMEl Masnou. Terra de marBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00