Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Protecciķ oficial
Imatge seccio

Promocions d'habitatge protegit al Masnou

L'Ajuntament del Masnou ha fet una aposta ferma i decidida per l'habitatge social. Fruit d'aquesta actuaciķ completa de la Regidoria d'Urbanisme i Habitatge, s'ha impulsat un procés que ha fet possible la construcciķ de: 18 habitatges socials per a joves a Can Jordana, 71 habitatges de protecciķ oficial per a joves a la zona del Pla Parcial 10 Llevant i 20 habitatges en rčgim de lloguer per a gent gran al carrer de Josep Tarradellas.


Hi ha més promocions projectades?

  • 36 habitatges en rčgim de lloguer per a gent gran, aparcaments i un local destinat a equipament públic al carrer de Joan XXIII amb Guilleries.
  • 40 habitatges en rčgim de venda a l'antiga caserna de la Guārdia Civil.
  • Pla especial 5 Dogi: 83 habitatges, aparcaments i dos locals en planta baixa per a equipaments municipals (vegeu el Pla parcial).
  • Can Barrera: entre 16 i 24 habitatges.

Registre de solˇlicitants d'habitatge de protecciķ oficial

Perquč se us pugui adjudicar un habitatge amb protecciķ oficial, és un requisit imprescindible estar inscrit al Registre de solˇlicitants d'habitatge amb protecciķ oficial de Catalunya. Podeu demanar tota la informaciķ sobre el Registre a l'OLHM.


Logotip Oficina Habitatge del Masnou

Informaciķ publicada el 16 de desembre de 2009
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del MarqučsOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan CorominesEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"
Anteriors SegüentsEl Masnou ActiuPerfil del contractantEspai Escčnic Ca n'Humetoferta formativa CFPAMAgenda juvenil i infantil
Anteriors SegüentsLa Deixalleria
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00