Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Un estudi sobre ornitologia guanya la IV Beca de Recerca Local

becaLa IV Beca de Recerca Local, dotada amb 3.000 euros, ha estat destinada a l'estudi Passat, present i futur de l'ornitologia a la poblaciķ del Masnou. Les poblacions d'aus i la seva relaciķ amb el mediambient del municipi d'Antonio Marí Vivancos, Xavier Castaņer i Jordi Ribas. El veredicte es va fer públic aquest dilluns, 20 d'octubre, a les 20 h, a la sala consistorial de l'Ajuntament del Masnou, i va comptar amb l'assistčncia de l'alcalde, Eduard Gisbert, i la regidora de Cultura, Marta Neira, així com també de tots els membres del jurat. 

El jurat, format per Pep Parés (llicenciat en histōria, president d'Amnistia Internacional de Catalunya i vinculat a programes de televisiķ dedicats al mediambient), Rosa Toran (historiadora i autora de diversos llibres), Marta Cardona (ilˇlustradora), Glōria de Miguel (llicenciada en cičncies biolōgiques i membre de l'associaciķ UNESCO Masnou) i Carme Giralt (educadora social i membre del Patronat Municipal), va destacar el plantejament del projecte com a treball de camp per cončixer la poblaciķ d'aus, l'experičncia de l'equip presentat per desenvolupar el treball i les propostes de dinamitzaciķ dels resultats, que consideren que implicaran colˇlectius de la vila amb l'objectiu de preservar el medi ambient de la comarca i el Masnou.

D'entre els set treballs presentats, el jurat va valorar molt especialment els treballs Masnovins caminant per sobre el mar, d'Ariadna Pons Forn, Estudi dels efectes d'un canvi climātic sobre el mķn bacteriā de la costa de l'Alt Maresme, d'Ōscar Santegodes, i Acupuntura urbana, de Pol Valls, per ser participants molt joves, alguns dels quals cursen en l'actualitat estudis de batxillerat. També va suggerir al Patronat Municipal la creaciķ d'una beca específica destinada a joves estudiants, i fins i tot vincular la beca als estudis curriculars dels colˇlegis i instituts.

Informaciķ publicada el 21 d'octubre de 2008
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00