Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Un estudi sobre ornitologia guanya la IV Beca de Recerca Local

becaLa IV Beca de Recerca Local, dotada amb 3.000 euros, ha estat destinada a l'estudi Passat, present i futur de l'ornitologia a la poblaciˇ del Masnou. Les poblacions d'aus i la seva relaciˇ amb el mediambient del municipi d'Antonio MarÝ Vivancos, Xavier Casta˝er i Jordi Ribas. El veredicte es va fer p˙blic aquest dilluns, 20 d'octubre, a les 20 h, a la sala consistorial de l'Ajuntament del Masnou, i va comptar amb l'assistŔncia de l'alcalde, Eduard Gisbert, i la regidora de Cultura, Marta Neira, aixÝ com tambÚ de tots els membres del jurat. 

El jurat, format per Pep ParÚs (llicenciat en hist˛ria, president d'Amnistia Internacional de Catalunya i vinculat a programes de televisiˇ dedicats al mediambient), Rosa Toran (historiadora i autora de diversos llibres), Marta Cardona (ilĚlustradora), Gl˛ria de Miguel (llicenciada en ciŔncies biol˛giques i membre de l'associaciˇ UNESCO Masnou) i Carme Giralt (educadora social i membre del Patronat Municipal), va destacar el plantejament del projecte com a treball de camp per conŔixer la poblaciˇ d'aus, l'experiŔncia de l'equip presentat per desenvolupar el treball i les propostes de dinamitzaciˇ dels resultats, que consideren que implicaran colĚlectius de la vila amb l'objectiu de preservar el medi ambient de la comarca i el Masnou.

D'entre els set treballs presentats, el jurat va valorar molt especialment els treballs Masnovins caminant per sobre el mar, d'Ariadna Pons Forn, Estudi dels efectes d'un canvi climÓtic sobre el mˇn bacteriÓ de la costa de l'Alt Maresme, d'Ďscar Santegodes, i Acupuntura urbana, de Pol Valls, per ser participants molt joves, alguns dels quals cursen en l'actualitat estudis de batxillerat. TambÚ va suggerir al Patronat Municipal la creaciˇ d'una beca especÝfica destinada a joves estudiants, i fins i tot vincular la beca als estudis curriculars dels colĚlegis i instituts.

Informaciˇ publicada el 21 d'octubre de 2008
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00