Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Medi Ambient
Com s'accedeix a la platja?

Per accedir a la platja, cal travessar la carretera i la via fčrria. Per fer-ho, hi ha deu accessos soterrats i un d'elevat per a vianants.
No estā permčs l’accés amb vehicles a la platges, perō es pot accedir al port esportiu a través de l’accés soterrani de la riera d'Alella i pel baixador d'Ocata.

ņdwd
ss


Aquests accessos tenen sortida al passeig Marítim (entre la via del tren i la platja). 

Per arribar a l'aigua

Platja del Masnou

Hi ha una passera i una maroma (línia de vida) per ajudar les persones a entrar i sortir de l'aigua davant del mōdul de salvament.

Platja d'Ocata

La platja d'Ocata té instalˇlades diverses passeres, algunes de les quals arriben vora l'aigua, i tenen maromes.

Les línies de vida estan situades, de llevant a ponent, en aquest ordre: davant del restaurant La Nčcora d'Or, davant de l'estaciķ d'Ocata, a l'altura del carrer Capitans Comellas, del carrer del Pintor Miquel Villā, de l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat i de l'avinguda del John F. President Kennedy.

  
jnxxhgh
Accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduīda

ghjActualment, per accedir a la platja d'Ocata hi ha dos passos soterrats adaptats per a persones amb mobilitat reduīda:


1. Davant la plaįa Llibertat, al qual s'accedeix per ascensor per la part del poble i té sortida entre el restaurant La Nčcora i el Club Nāutic.
2. Davant del Mercat Vell


La platja de Masnou compta amb un pas soterrat adaptat a l’alįada de la cruīlla de la N-II amb la carretera d'Alella

Al costat d'aquests passos hi ha pārquings amb places reservades a persones amb mobilitat reduīda.

Pārquings

Des de l'Ajuntament es promociona l'accés a la platja amb transport públic, amb bicicleta i a peu. Tot i així, aquells usuaris i usuāries que opten pel transport privat disposen de nombroses places de pārquing:

  - Al passeig de Can Teixidor *
  - Al carrer d'Amadeu I
  - Al costat de la rotonda de la carretera d'Alella
  - A l'aparcament privat del port esportiu
  - Al Mercat Vell ( és zona blava - de pagament)
  - Al carrer de l'Agricultura i a l'avinguda del Maresme *
  - Al sector Voramar 2 (zona Eroski) *

ssss* Els pārquings marcats amb asterisc sķn de zona taronja, de pagament. Les persones que paguen l'impost de vehicles de tracciķ mecānica (IVTM) al Masnou podran estacionar-hi sense haver de pagar la taxa corresponent. Caldrā, perō, que disposin de la targeta taronja que atorga l'Ajuntament. La gent d'altres municipis que vingui al Masnou i estacioni en zona taronja haurā d'abonar la taxa. La temporada de zona taronja és de l'1 de juny al 30 de setembre.

Carril bici

sdsAl passeig que discorre paralˇlelament a la platja d'Ocata, l'any 2005 s'hi va inaugurar un tram de 425 metres de carril bici. Tot i que la resta del passeig no té un carril bici específicament senyalitzat, es tracta d'una zona adequada per als desplaįaments amb bicicleta.

hjLa velocitat māxima en aquesta zona estā limitada, ja que és una zona compartida amb els vianants i se'ls ha de respectar la prioritat.


Hi ha pārquings per a bicicletes al costat de les estacions de la RENFE del Masnou i d'Ocata, de les parades d'autobusos, dels accessos a la platja, i al passeig de la platja (a l'altura de l'avinguda de la Mare de Déu de Núria).

Vegeu l'enllaį com s'arriba al Masnou?

Informaciķ publicada el 8 de setembre de 2008
Anteriors SegüentsEl Masnou. Terra de marCentre d'Empreses Casa del MarqučsQueda'tBiblioteca Joan CorominesPerfil del contractant
Anteriors Següents"El Masnou Viu"La DeixalleriaEspai Escčnic Ca n'Humetoferta formativa CFPAMOficina Local d'Habitatge
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00