Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Medi Ambient
Com s'accedeix a la platja?

Per accedir a la platja, cal travessar la carretera i la via fŔrria. Per fer-ho, hi ha deu accessos soterrats i un d'elevat per a vianants.
No estÓ permŔs l’accÚs amb vehicles a la platges, per˛ es pot accedir al port esportiu a travÚs de l’accÚs soterrani de la riera d'Alella i pel baixador d'Ocata.

˝dwd
ss


Aquests accessos tenen sortida al passeig MarÝtim (entre la via del tren i la platja). 

Per arribar a l'aigua

Platja del Masnou

Hi ha una passera i una maroma (lÝnia de vida) per ajudar les persones a entrar i sortir de l'aigua davant del m˛dul de salvament.

Platja d'Ocata

La platja d'Ocata tÚ instalĚlades diverses passeres, algunes de les quals arriben vora l'aigua, i tenen maromes.

Les lÝnies de vida estan situades, de llevant a ponent, en aquest ordre: davant del restaurant La NŔcora d'Or, davant de l'estaciˇ d'Ocata, a l'altura del carrer Capitans Comellas, del carrer del Pintor Miquel VillÓ, de l'avinguda de la Mare de DÚu de Montserrat i de l'avinguda del John F. President Kennedy.

  
jnxxhgh
Accessos adaptats per a persones amb mobilitat redu´da

ghjActualment, per accedir a la platja d'Ocata hi ha dos passos soterrats adaptats per a persones amb mobilitat redu´da:


1. Davant la plaša Llibertat, al qual s'accedeix per ascensor per la part del poble i tÚ sortida entre el restaurant La NŔcora i el Club NÓutic.
2. Davant del Mercat Vell


La platja de Masnou compta amb un pas soterrat adaptat a l’alšada de la cru´lla de la N-II amb la carretera d'Alella

Al costat d'aquests passos hi ha pÓrquings amb places reservades a persones amb mobilitat redu´da.

PÓrquings

Des de l'Ajuntament es promociona l'accÚs a la platja amb transport p˙blic, amb bicicleta i a peu. Tot i aixÝ, aquells usuaris i usuÓries que opten pel transport privat disposen de nombroses places de pÓrquing:

  - Al passeig de Can Teixidor *
  - Al carrer d'Amadeu I
  - Al costat de la rotonda de la carretera d'Alella
  - A l'aparcament privat del port esportiu
  - Al Mercat Vell ( Ús zona blava - de pagament)
  - Al carrer de l'Agricultura i a l'avinguda del Maresme *
  - Al sector Voramar 2 (zona Eroski) *

ssss* Els pÓrquings marcats amb asterisc sˇn de zona taronja, de pagament. Les persones que paguen l'impost de vehicles de tracciˇ mecÓnica (IVTM) al Masnou podran estacionar-hi sense haver de pagar la taxa corresponent. CaldrÓ, per˛, que disposin de la targeta taronja que atorga l'Ajuntament. La gent d'altres municipis que vingui al Masnou i estacioni en zona taronja haurÓ d'abonar la taxa. La temporada de zona taronja Ús de l'1 de juny al 30 de setembre.

Carril bici

sdsAl passeig que discorre paralĚlelament a la platja d'Ocata, l'any 2005 s'hi va inaugurar un tram de 425 metres de carril bici. Tot i que la resta del passeig no tÚ un carril bici especÝficament senyalitzat, es tracta d'una zona adequada per als desplašaments amb bicicleta.

hjLa velocitat mÓxima en aquesta zona estÓ limitada, ja que Ús una zona compartida amb els vianants i se'ls ha de respectar la prioritat.


Hi ha pÓrquings per a bicicletes al costat de les estacions de la RENFE del Masnou i d'Ocata, de les parades d'autobusos, dels accessos a la platja, i al passeig de la platja (a l'altura de l'avinguda de la Mare de DÚu de N˙ria).

Vegeu l'enllaš com s'arriba al Masnou?

Informaciˇ publicada el 8 de setembre de 2008
Anteriors SegŘentsOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"La DeixalleriaCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Anteriors SegŘentsoferta formativa CFPAMEl Masnou. Terra de marPerfil del contractantEspai EscŔnic Ca n'HumetQueda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00