www.elmasnou.net

Tant a la platja del Masnou com a la d'Ocata es duen a terme anÓlisis peri˛diques per garantir les millors condicions mediambientals i de seguretat per a les persones. Els resultats d'aquestes anÓlisis sˇn exposats a diferents punts de la platja (guinguetes, m˛duls de salvament i panells informatius). Per complementar aquestes anÓlisis, es fan tambÚ observacions diÓries de l'estat de l'aigua i de la sorra.

La qualitat de l'aigua de bany

Es mesura mitjanšant anÓlisis microbiol˛giques quinzenals realitzades per l'AgŔncia Catalana de l'Aigua (ACA), en les quals s'avalua la presŔncia o l'absŔncia dels microorganismes indicadors de la qualitat de l'aigua (E. coli i enterococs intestinals).

L'ACA porta a terme el Programa de prevenciˇ i neteja de les aigŘes litorals i les platges, per al qual disposa d'embarcacions i mitjans aeris que fan tasques de control, vigilÓncia i neteja de les aigŘes costaneres. L'Ajuntament hi colĚlabora informant l'ACA de qualsevol novetat o incidŔncia a les aigŘes de les platges de la vila.

Per a mÚs informaciˇ, aneu al web de l'AgŔncia Catalana de l'Aigua

Per garantir la qualitat higienicosanitÓria de les guinguetes, l'Ajuntament disposa d'una inspectora de Salut P˙blica que les inspecciona peri˛dicament.