Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Medi Ambient
Qualitat de les platges

Tant a la platja del Masnou com a la d'Ocata es duen a terme anÓlisis peri˛diques per garantir les millors condicions mediambientals i de seguretat per a les persones. Els resultats d'aquestes anÓlisis sˇn exposats a diferents punts de la platja (guinguetes, m˛duls de salvament i panells informatius). Per complementar aquestes anÓlisis, es fan tambÚ observacions diÓries de l'estat de l'aigua i de la sorra.

La qualitat de l'aigua de bany

Es mesura mitjanšant anÓlisis microbiol˛giques quinzenals realitzades per l'AgŔncia Catalana de l'Aigua (ACA), en les quals s'avalua la presŔncia o l'absŔncia dels microorganismes indicadors de la qualitat de l'aigua (E. coli i enterococs intestinals).

L'ACA porta a terme el Programa de prevenciˇ i neteja de les aigŘes litorals i les platges, per al qual disposa d'embarcacions i mitjans aeris que fan tasques de control, vigilÓncia i neteja de les aigŘes costaneres. L'Ajuntament hi colĚlabora informant l'ACA de qualsevol novetat o incidŔncia a les aigŘes de les platges de la vila.

Per a mÚs informaciˇ, aneu al web de l'AgŔncia Catalana de l'Aigua

Per garantir la qualitat higienicosanitÓria de les guinguetes, l'Ajuntament disposa d'una inspectora de Salut P˙blica que les inspecciona peri˛dicament.

 
Anteriors SegŘentsEl Masnou. Terra de maroferta formativa CFPAMEspai EscŔnic Ca n'HumetOficina Local d'HabitatgePerfil del contractant
Anteriors SegŘents"El Masnou Viu"Biblioteca Joan CorominesQueda'tLa DeixalleriaCentre d'Empreses Casa del MarquŔs
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00