Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Medi Ambient
Qualitat de les platges

Tant a la platja del Masnou com a la d'Ocata es duen a terme anālisis periōdiques per garantir les millors condicions mediambientals i de seguretat per a les persones. Els resultats d'aquestes anālisis sķn exposats a diferents punts de la platja (guinguetes, mōduls de salvament i panells informatius). Per complementar aquestes anālisis, es fan també observacions diāries de l'estat de l'aigua i de la sorra.

La qualitat de l'aigua de bany

Es mesura mitjanįant anālisis microbiolōgiques quinzenals realitzades per l'Agčncia Catalana de l'Aigua (ACA), en les quals s'avalua la presčncia o l'absčncia dels microorganismes indicadors de la qualitat de l'aigua (E. coli i enterococs intestinals).

L'ACA porta a terme el Programa de prevenciķ i neteja de les aigües litorals i les platges, per al qual disposa d'embarcacions i mitjans aeris que fan tasques de control, vigilāncia i neteja de les aigües costaneres. L'Ajuntament hi colˇlabora informant l'ACA de qualsevol novetat o incidčncia a les aigües de les platges de la vila.

Per a més informaciķ, aneu al web de l'Agčncia Catalana de l'Aigua

Per garantir la qualitat higienicosanitāria de les guinguetes, l'Ajuntament disposa d'una inspectora de Salut Pública que les inspecciona periōdicament.

 
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'HumetBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"oferta formativa CFPAMLa Deixalleria
Anteriors SegüentsOficina Local d'HabitatgeQueda'tEl Masnou. Terra de marCentre d'Empreses Casa del MarqučsPerfil del contractant
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00