Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Medi Ambient
Serveis

Platja del MasnouConsulteu l'estat de les platges del Masnou, amb informaciˇ actualitzada diÓriament. Pel que fa al servei de vigilÓncia i socorrisme, l'horari de cobertura del servei Ús de 10 a 19 h fins al 30 d'agost, i tambÚ els dies  5-6 de setembre i  11, 12 i 13 de setembre.

Podeu consultar-hi tambÚ la qualitat de l'aigua durant l'estiu. L'AgŔncia Catalana de l'Aigua (ACA) vigila i informa de l'estat de la qualitat de l'aigua a les platges i se'n publiquen els controls.

TambÚ trobareu mÚs informaciˇ a la pÓgina de la Diputaciˇ de Barcelona.


Una guia per conŔixer les platges del Maresme

Sota el segell de Costa de Barcelona-Maresme, s'hi agrupen 30 poblacions, 16 de les quals a la costa –uns 440.000 habitants–, amb un total de 52 quil˛metres de litoral entre Montgat (al sud) i Malgrat de Mar (al nord). En aquest litoral es pot gaudir de 49 platges de sorra daurada de gra mitjÓ i gruixut, que abracen un total de 37 quil˛metres de front marÝtim. Hi ha des de grans platges sorrenques fins a caletes rocoses amb una amplada mitjana aproximada de 55 metres. Per conŔixer-les totes aquest estiu, podeu consultar el fullet informatiu Platges del Maresme, editat per Costa de Barcelona-Maresme.

Pel que fa al Masnou, hi ha dues platges: la platja del Masnou, situada al costat mÚs proper a Barcelona, i la platja d'Ocata, que es troba a la banda del port mÚs propera a Matarˇ. Destaquen per les aigŘes tranquilĚles de color blau i una sorra de gra gruixut i daurat. La platja d'Ocata, Ús la principal, per la ubicaciˇ, la grandÓria i l'amplada. D'altra banda, la platja del Masnou, situada al sud del port esportiu, Ús una platja mÚs estreta i tranquilĚla.

Les sis guinguetes que s’estenen al llarg dels nou quil˛metres de platges masnovines ja estan en funcionament. Com l’any anterior, en la segona temporada del nou model de guinguetes, s’ubiquen a l’altura de la riera d’Alella, el baixador d’Ocata, el carrer dels Capitans Comellas, el carrer del Pintor Miquel VillÓ, l’avinguda de la Mare de DÚu de N˙ria i la del President John F. Kennedy, amb una oferta gastron˛mica diversa i completada amb activitats d’oci per a tots els p˙blics (mon˛legs, sessions de discj˛queis, activitats infantils...).

 
Anteriors SegŘentsoferta formativa CFPAMOficina Local d'HabitatgeCentre d'Empreses Casa del MarquŔsLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de mar
Anteriors SegŘentsEspai EscŔnic Ca n'HumetQueda'tPerfil del contractantBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00