Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Medi Ambient
Serveis

Platja del MasnouConsulteu l'estat de les platges del Masnou, amb informaciķ actualitzada diāriament. Pel que fa al servei de vigilāncia i socorrisme, l'horari de cobertura del servei és de 10 a 19 h fins al 30 d'agost, i també els dies  5-6 de setembre i  11, 12 i 13 de setembre.

Podeu consultar-hi també la qualitat de l'aigua durant l'estiu. L'Agčncia Catalana de l'Aigua (ACA) vigila i informa de l'estat de la qualitat de l'aigua a les platges i se'n publiquen els controls.

També trobareu més informaciķ a la pāgina de la Diputaciķ de Barcelona.


Una guia per cončixer les platges del Maresme

Sota el segell de Costa de Barcelona-Maresme, s'hi agrupen 30 poblacions, 16 de les quals a la costa –uns 440.000 habitants–, amb un total de 52 quilōmetres de litoral entre Montgat (al sud) i Malgrat de Mar (al nord). En aquest litoral es pot gaudir de 49 platges de sorra daurada de gra mitjā i gruixut, que abracen un total de 37 quilōmetres de front marítim. Hi ha des de grans platges sorrenques fins a caletes rocoses amb una amplada mitjana aproximada de 55 metres. Per cončixer-les totes aquest estiu, podeu consultar el fullet informatiu Platges del Maresme, editat per Costa de Barcelona-Maresme.

Pel que fa al Masnou, hi ha dues platges: la platja del Masnou, situada al costat més proper a Barcelona, i la platja d'Ocata, que es troba a la banda del port més propera a Matarķ. Destaquen per les aigües tranquilˇles de color blau i una sorra de gra gruixut i daurat. La platja d'Ocata, és la principal, per la ubicaciķ, la grandāria i l'amplada. D'altra banda, la platja del Masnou, situada al sud del port esportiu, és una platja més estreta i tranquilˇla.

Les sis guinguetes que s’estenen al llarg dels nou quilōmetres de platges masnovines ja estan en funcionament. Com l’any anterior, en la segona temporada del nou model de guinguetes, s’ubiquen a l’altura de la riera d’Alella, el baixador d’Ocata, el carrer dels Capitans Comellas, el carrer del Pintor Miquel Villā, l’avinguda de la Mare de Déu de Núria i la del President John F. Kennedy, amb una oferta gastronōmica diversa i completada amb activitats d’oci per a tots els públics (monōlegs, sessions de discjōqueis, activitats infantils...).

 
Anteriors SegüentsLa Deixalleriaoferta formativa CFPAMOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan CorominesCentre d'Empreses Casa del Marqučs
Anteriors SegüentsEspai Escčnic Ca n'HumetPerfil del contractantEl Masnou. Terra de mar"El Masnou Viu"Queda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00