Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Medi Ambient
Equipaments

Lavabos

Hi ha dos lavabos a cada guingueta, un d’ells adaptat per a persones amb mobilitat redu´da, i sˇn d'accÚs lliure i gratu´t per als usuaris i usuÓries de la platja. A mÚs, el m˛dul del servei de salvament i socorrisme, a l'altura del carrer de la Mare de DÚu de N˙ria, tambÚ compta amb un lavabo adaptat.

Dutxes i rentapeus
 
Ambdues platges del municipi estan equipades amb dutxes i rentapeus. Es troben a prop dels accessos a la platja, al costat d'algunes de les guinguetes i distribu´ts al llarg de la platja.

Hi ha una font adaptada per a les persones amb mobilitat redu´da just a l'entrada per l'accÚs de la rotonda de la carretera d'Alella. A la platja d'Ocata, a mÚs, hi ha nou fonts d'aigua potable situades al passeig MarÝtim.


Abalisaments

Per protegir les persones que es banyen de possibles accidents per l'activitat d'embarcacions, hi ha instalĚlada una balisa de seguretat a 200 metres de la riba de la platja. Les embarcacions nomÚs poden accedir a la platja pels canals d'entrada i sortida, els quals es troben degudament senyalitzats i separats de la zona de bany.


Senyalitzacions

xcAmbdues platges tenen, als accessos principals, panells on s'informa dels serveis i equipaments de quŔ disposen, aixÝ com de recomanacions i bones prÓctiques d'˙s de la platja.

Els tres m˛duls del servei de salvament i socorrisme i cada guingueta disposen de panells on es fan p˙bliques les dades de les anÓlisis de l'estat de l'aigua i de la sorra de la platja.

Per a la seguretat de les persones hi ha instalĚlats:

MÓstils de banderes d'estat de la mar, als m˛duls del servei de salvament i socorrisme i al costat de les guinguetes. Recordeu el codi de colors de les banderes. Cada cadira de vigilÓncia tambÚ disposa de bandera per senyalitzar l'estat de la mar.

,Senyals que indiquen els lÝmits de les zones de bany vigilades. Es recomana, per evitar riscos, no practicar el bany fora d'aquestes zones.
Esportius

hjjPer a la prÓctica esportiva hi ha instalĚlades 4 cistelles de bÓsquet, 6 porteries de futbol i 7 camps de voleibol.

kkkkEs pot fer un circuit esportiu amb els aparells de gimnÓstica que hi ha instalĚlats al llarg de tot el passeig MarÝtim, que discorre paralĚlel a la platja d'Ocata.


Jocs infantils

svbnHi ha instalĚlats, a cadascuna de les platges, equipaments de joc per als infants. A la platja del Masnou, la zona de jocs infantils es troba a l'altura de la riera d'Alella, i a la platja d'Ocata es troben repartits entre la zona de l'estaciˇ de tren d'Ocata i la zona a l'altura del carrer de Joan Maragall.


Equipaments per a persones amb discapacitat

Cadira amfÝbia

Per tal d'assolir els objectius de reinserciˇ, integraciˇ i normalitzaciˇ del col•lectiu de persones amb mobilitat redu´da, l'Ajuntament del Masnou ofereix, a qui ho necessiti, la cadira de rodes amfÝbia i WC adaptat, per contribuir aixÝ a l'eliminaciˇ de barreres fÝsiques i facilitar l'accÚs i el bany a les platges.
Si voleu fer-ne ˙s, cal que truqueu al telŔfon del servei de salvament i socorrisme ( 645.87.04.82, de 10:30 a 18:30 h). Una persona responsable del servei us indicarÓ en quin moment us podrÓ atendre.
Es recomana, si es vol fer ˙s d'aquest servei, que, el mateix dia, abans de desplašar-vos a la platja, hi truqueu per consultar l'estat de la mar.

Informaciˇ publicada el 2 de setembre de 2008
Anteriors SegŘentsCentre d'Empreses Casa del MarquŔsLa DeixalleriaEspai EscŔnic Ca n'HumetOficina Local d'HabitatgeBiblioteca Joan Coromines
Anteriors SegŘents"El Masnou Viu"Perfil del contractantEl Masnou. Terra de marQueda'toferta formativa CFPAM
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00