Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Medi Ambient
Equipaments

Lavabos

Hi ha dos lavabos a cada guingueta, un d’ells adaptat per a persones amb mobilitat reduīda, i sķn d'accés lliure i gratuīt per als usuaris i usuāries de la platja. A més, el mōdul del servei de salvament i socorrisme, a l'altura del carrer de la Mare de Déu de Núria, també compta amb un lavabo adaptat.

Dutxes i rentapeus
 
Ambdues platges del municipi estan equipades amb dutxes i rentapeus. Es troben a prop dels accessos a la platja, al costat d'algunes de les guinguetes i distribuīts al llarg de la platja.

Hi ha una font adaptada per a les persones amb mobilitat reduīda just a l'entrada per l'accés de la rotonda de la carretera d'Alella. A la platja d'Ocata, a més, hi ha nou fonts d'aigua potable situades al passeig Marítim.


Abalisaments

Per protegir les persones que es banyen de possibles accidents per l'activitat d'embarcacions, hi ha instalˇlada una balisa de seguretat a 200 metres de la riba de la platja. Les embarcacions només poden accedir a la platja pels canals d'entrada i sortida, els quals es troben degudament senyalitzats i separats de la zona de bany.


Senyalitzacions

xcAmbdues platges tenen, als accessos principals, panells on s'informa dels serveis i equipaments de quč disposen, així com de recomanacions i bones prāctiques d'ús de la platja.

Els tres mōduls del servei de salvament i socorrisme i cada guingueta disposen de panells on es fan públiques les dades de les anālisis de l'estat de l'aigua i de la sorra de la platja.

Per a la seguretat de les persones hi ha instalˇlats:

Māstils de banderes d'estat de la mar, als mōduls del servei de salvament i socorrisme i al costat de les guinguetes. Recordeu el codi de colors de les banderes. Cada cadira de vigilāncia també disposa de bandera per senyalitzar l'estat de la mar.

,Senyals que indiquen els límits de les zones de bany vigilades. Es recomana, per evitar riscos, no practicar el bany fora d'aquestes zones.
Esportius

hjjPer a la prāctica esportiva hi ha instalˇlades 4 cistelles de bāsquet, 6 porteries de futbol i 7 camps de voleibol.

kkkkEs pot fer un circuit esportiu amb els aparells de gimnāstica que hi ha instalˇlats al llarg de tot el passeig Marítim, que discorre paralˇlel a la platja d'Ocata.


Jocs infantils

svbnHi ha instalˇlats, a cadascuna de les platges, equipaments de joc per als infants. A la platja del Masnou, la zona de jocs infantils es troba a l'altura de la riera d'Alella, i a la platja d'Ocata es troben repartits entre la zona de l'estaciķ de tren d'Ocata i la zona a l'altura del carrer de Joan Maragall.


Equipaments per a persones amb discapacitat

Cadira amfíbia

Per tal d'assolir els objectius de reinserciķ, integraciķ i normalitzaciķ del col•lectiu de persones amb mobilitat reduīda, l'Ajuntament del Masnou ofereix, a qui ho necessiti, la cadira de rodes amfíbia i WC adaptat, per contribuir així a l'eliminaciķ de barreres físiques i facilitar l'accés i el bany a les platges.
Si voleu fer-ne ús, cal que truqueu al telčfon del servei de salvament i socorrisme ( 645.87.04.82, de 10:30 a 18:30 h). Una persona responsable del servei us indicarā en quin moment us podrā atendre.
Es recomana, si es vol fer ús d'aquest servei, que, el mateix dia, abans de desplaįar-vos a la platja, hi truqueu per consultar l'estat de la mar.

Informaciķ publicada el 2 de setembre de 2008
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del MarqučsLa DeixalleriaEl Masnou. Terra de marEspai Escčnic Ca n'HumetPerfil del contractant
Anteriors Següentsoferta formativa CFPAMBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"Oficina Local d'HabitatgeQueda't
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00