Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Bones festes 2017
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Estacionament d'enllaį

L'estacionament d'enllaį, conegut popularment com a park&ride, té com a objectiu promoure l'ús del tren, i facilitar un lloc d'aparcament a aquelles persones que viuen lluny de les estacions del tren i que en sķn usuāries habituals.

L'estacionament d'enllaį del Masnou és al port i té una vigčncia anual, del juliol d'un any al juny del següent. No és gratuīt, perō té un preu anual molt assequible,establert per Promociones Portuarias SA.

1. Qui el pot demanar?

- La persona solˇlicitant ha d'estar empadronada al Masnou.
- L'habitatge on estigui empadronada la persona solˇlicitant ha d'estar ubicat fora de l'ārea delimitada pels carrers de Josep Pla, Navarra, Joan Mirķ, Mare de Déu de Núria i l'N-II. 
- El vehicle ha de tributar al Masnou.
- Cal ser usuari o usuāria del tren de manera habitual.
- Només pot haver-hi una solˇlicitud d'aparcament d'enllaį per domicili.
- Les persones amb mobilitat reduīda tenen prioritat per a l'adjudicaciķ de plaįa d'aparcament.

2. Condicions d'utilitzaciķ de la targeta

- Vālida de dilluns a divendres.
- Només es pot ocupar una plaįa d'aparcament.
- És possible que a l'čpoca estival o en dates puntuals es tinguin dificultats d'aparcament.

3. Solˇlicitud

3.1 Presentaciķ de solˇlicituds
Les instāncies amb la documentaciķ descrita al punt 3.3 s'han de presentar a:

Promociones Portuarias SA
Edifici Capitania, Port Esportiu
08320 El Masnou
Telčfon. 93.540.30.00
portmasnou@portmasnou.es
www.portmasnou.com

O bé a:

Oficina d'Atenciķ Ciutadana
Carrer de Roger de Flor, 23
08320 El Masnou

Horaris
De dilluns a divendres, 8.30 a 14 hores
Dijous a la tarda, de 17 a 20 hores

La instāncia es pot obtenir a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana o en aquesta pāgina web.
Cal encapįalar la instāncia amb el títol “Solˇlicitud d'aparcament d'enllaį” i s'hi ha d'especificar un telčfon de contacte.

3.2 Termini de presentaciķ de solˇlicituds

Les persones que ja tinguin adjudicada una plaįa han de presentar, durant els primers quinze dies de maig, la documentaciķ per tal de tramitar la renovaciķ.

I aquelles persones que vulguin solˇlicitar per primer cop una plaįa d'estacionament, han de presentar una instāncia amb la documentaciķ entre el 15 i el 30 de maig. Si hi hagués més solˇlicituds que places per adjudicar, es realitzarā una llista d'espera.

3.3 Documentaciķ
Cal adjuntar la documentaciķ següent amb la instāncia:
- Fotocōpia del carnet de conduir de qui solˇlicita l'aparcament, que ha d'estar vigent.
- Original o fotocōpia d'una T-50/30, T-familiar, T-mes, T-trimestre o T-jove del sistema tarifari integrat o un abonament mensual limitat o ilˇlimitat o trimestral de la RENFE. En el cas que al títol de transport hi consti el DNI, ha de coincidir amb el de la persona solˇlicitant.  El títol de transport ha de ser de l'any en curs.
- Especificaciķ, a la mateixa instāncia, de les matrícules dels vehicles pels quals es presenta la solˇlicitud, que han de tributar al Masnou.  En el cas que la persona que faci la solˇlicitud no sigui la titular dels vehicles, ha de dur una autoritzaciķ i cōpia o original del DNI de la titular.
- En el cas de solˇlicitants amb mobilitat reduīda, cal presentar una fotocōpia de la targeta d'aparcament de vehicles per a persones amb mobilitat reduīda o cōpia del reconeixement del grau de disminuciķ (amb grau igual o superior al 33%), o del reconeixement d'una incapacitat permanent en grau de total, absoluta o gran invalidesa.

4. Condicions d'adjudicaciķ de la plaįa 

S'adjudica la plaįa d'aparcament per rigorķs ordre de registre entre aquelles solˇlicituds que compleixen els requisits especificats al present document. L'adjudicaciķ de plaįa d'aparcament es comunica per carta.

El cost de la targeta d'aparcament l'estableix Promociones Portuarias SA. En el cas de pčrdua de la targeta, se n'haurā d'abonar una de nova. Tots els abonaments es fan directament a Promociones Portuarias SA.

Es pot gaudir de la plaįa d'aparcament de l'1 de juliol al 30 de juny de l'any següent.

S'ha de renovar la utilitzaciķ de la plaįa anualment. Durant el mes de maig de cada any, s'ha de presentar la documentaciķ actualitzada a l'Oficina d'Atenciķ Ciutadana. En el cas que no es presenti la documentaciķ esmentada o que no es compleixin tots els requisits descrits, es perd el dret d'utilitzaciķ de la plaįa i es passa el torn a les persones inscrites a la llista d'espera. Aquestes persones tindran dret al lloguer d'una plaįa d'aparcament sempre que en aquells moments compleixin tots els requisits descrits a l'apartat 1.

Es farā una llista d'espera de trenta persones com a māxim. Quan les places de la llista d'espera estiguin totes adjudicades, s'obrirā una altra convocatōria.

Informaciķ publicada el 18 de gener de 2011
Anteriors SegüentsCentre d'Empreses Casa del MarqučsPerfil del contractantBiblioteca Joan Coromines"El Masnou Viu"Espai Escčnic Ca n'Humet
Anteriors SegüentsLa Deixalleriaoferta formativa CFPAMQueda'tOficina Local d'HabitatgeEl Masnou. Terra de mar
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00