Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Ple de Riure
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
El Masnou
Estacionament d'enllaš

L'estacionament d'enllaš, conegut popularment com a park&ride, tÚ com a objectiu promoure l'˙s del tren, i facilitar un lloc d'aparcament a aquelles persones que viuen lluny de les estacions del tren i que en sˇn usuÓries habituals.

L'estacionament d'enllaš del Masnou Ús al port i tÚ una vigŔncia anual, del juliol d'un any al juny del segŘent. No Ús gratu´t, per˛ tÚ un preu anual molt assequible,establert per Promociones Portuarias SA.

1. Qui el pot demanar?

- La persona solĚlicitant ha d'estar empadronada al Masnou.
- L'habitatge on estigui empadronada la persona solĚlicitant ha d'estar ubicat fora de l'Órea delimitada pels carrers de Josep Pla, Navarra, Joan Mirˇ, Mare de DÚu de N˙ria i l'N-II. 
- El vehicle ha de tributar al Masnou.
- Cal ser usuari o usuÓria del tren de manera habitual.
- NomÚs pot haver-hi una solĚlicitud d'aparcament d'enllaš per domicili.
- Les persones amb mobilitat redu´da tenen prioritat per a l'adjudicaciˇ de plaša d'aparcament.

2. Condicions d'utilitzaciˇ de la targeta

- VÓlida de dilluns a divendres.
- NomÚs es pot ocupar una plaša d'aparcament.
- ╔s possible que a l'Ŕpoca estival o en dates puntuals es tinguin dificultats d'aparcament.

3. SolĚlicitud

3.1 Presentaciˇ de solĚlicituds
Les instÓncies amb la documentaciˇ descrita al punt 3.3 s'han de presentar a:

Promociones Portuarias SA
Edifici Capitania, Port Esportiu
08320 El Masnou
TelŔfon. 93.540.30.00
portmasnou@portmasnou.es
www.portmasnou.com

O bÚ a:

Oficina d'Atenciˇ Ciutadana
Carrer de Roger de Flor, 23
08320 El Masnou

Horaris
De dilluns a divendres, 8.30 a 14 hores
Dijous a la tarda, de 17 a 20 hores

La instÓncia es pot obtenir a l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana o en aquesta pÓgina web.
Cal encapšalar la instÓncia amb el tÝtol “SolĚlicitud d'aparcament d'enllaš” i s'hi ha d'especificar un telŔfon de contacte.

3.2 Termini de presentaciˇ de solĚlicituds

Les persones que ja tinguin adjudicada una plaša han de presentar, durant els primers quinze dies de maig, la documentaciˇ per tal de tramitar la renovaciˇ.

I aquelles persones que vulguin solĚlicitar per primer cop una plaša d'estacionament, han de presentar una instÓncia amb la documentaciˇ entre el 15 i el 30 de maig. Si hi haguÚs mÚs solĚlicituds que places per adjudicar, es realitzarÓ una llista d'espera.

3.3 Documentaciˇ
Cal adjuntar la documentaciˇ segŘent amb la instÓncia:
- Fotoc˛pia del carnet de conduir de qui solĚlicita l'aparcament, que ha d'estar vigent.
- Original o fotoc˛pia d'una T-50/30, T-familiar, T-mes, T-trimestre o T-jove del sistema tarifari integrat o un abonament mensual limitat o ilĚlimitat o trimestral de la RENFE. En el cas que al tÝtol de transport hi consti el DNI, ha de coincidir amb el de la persona solĚlicitant.  El tÝtol de transport ha de ser de l'any en curs.
- Especificaciˇ, a la mateixa instÓncia, de les matrÝcules dels vehicles pels quals es presenta la solĚlicitud, que han de tributar al Masnou.  En el cas que la persona que faci la solĚlicitud no sigui la titular dels vehicles, ha de dur una autoritzaciˇ i c˛pia o original del DNI de la titular.
- En el cas de solĚlicitants amb mobilitat redu´da, cal presentar una fotoc˛pia de la targeta d'aparcament de vehicles per a persones amb mobilitat redu´da o c˛pia del reconeixement del grau de disminuciˇ (amb grau igual o superior al 33%), o del reconeixement d'una incapacitat permanent en grau de total, absoluta o gran invalidesa.

4. Condicions d'adjudicaciˇ de la plaša 

S'adjudica la plaša d'aparcament per rigorˇs ordre de registre entre aquelles solĚlicituds que compleixen els requisits especificats al present document. L'adjudicaciˇ de plaša d'aparcament es comunica per carta.

El cost de la targeta d'aparcament l'estableix Promociones Portuarias SA. En el cas de pŔrdua de la targeta, se n'haurÓ d'abonar una de nova. Tots els abonaments es fan directament a Promociones Portuarias SA.

Es pot gaudir de la plaša d'aparcament de l'1 de juliol al 30 de juny de l'any segŘent.

S'ha de renovar la utilitzaciˇ de la plaša anualment. Durant el mes de maig de cada any, s'ha de presentar la documentaciˇ actualitzada a l'Oficina d'Atenciˇ Ciutadana. En el cas que no es presenti la documentaciˇ esmentada o que no es compleixin tots els requisits descrits, es perd el dret d'utilitzaciˇ de la plaša i es passa el torn a les persones inscrites a la llista d'espera. Aquestes persones tindran dret al lloguer d'una plaša d'aparcament sempre que en aquells moments compleixin tots els requisits descrits a l'apartat 1.

Es farÓ una llista d'espera de trenta persones com a mÓxim. Quan les places de la llista d'espera estiguin totes adjudicades, s'obrirÓ una altra convocat˛ria.

Informaciˇ publicada el 18 de gener de 2011
Anteriors SegŘentsoferta formativa CFPAMPerfil del contractantCentre d'Empreses Casa del MarquŔsOficina Local d'HabitatgeQueda't
Anteriors SegŘentsLa Deixalleria"El Masnou Viu"Espai EscŔnic Ca n'HumetEl Masnou. Terra de marBiblioteca Joan Coromines
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00