Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Ja podeu veure el vÝdeo que recull els millors moments de la 🔥Festa Major de Sant Pere 2018🔥

La Festa Major de Sant Pere 2018 es va celebrar entre el 27 de juny i l'1 de juliol i la sensaciˇ que n'ha quedat Ús clarament positiva. L'Ajuntament i la Comissiˇ de Festes han posat en valor l'elevada participaciˇ que es va poder veure en gairebÚ tots els actes, aixÝ com la implicaciˇ de totes les entitats. Prova grÓfica d'aix˛ Ús el vÝdeo que, per primer cop, ha recollit els millors moments de la Festa Major i que ja es pot veure al canal de l'Ajuntament al Youtube. La peša audiovisual Ús obra del jove masnovÝ Nico Cook.

La Festa Major va comptar amb una setantena d'actes de tot tipus, en quŔ van destacar el castell de focs, que va deixar novament admirat el p˙blic. I Ús que la bona acollida dels masnovins i masnovines ha estat ben present en totes les activitats, per˛, especialment, a les que han estat una novetat d'aquesta ediciˇ, com el Tobogan infinit, de mÚs de 100 metres de llargÓria, una activitat de la Federaciˇ del Comerš, la Ind˙stria i el Turisme, per on van passar prop de 500 persones lliscant per una rampa gegant. Les Happy Foodtrucks tambÚ van ser molt ben valorades i el seu Ŕxit ha fet plantejar si la plaša dels Pa´sos Catalans Ús el lloc mÚs idoni per a les properes edicions.

La fira d’atraccions va arribar renovada desprÚs de les crÝtiques de l’any passat. L’afluŔncia de p˙blic s’hi va veure incrementada, en especial el dia que es va realitzar l’activitat de les bombolles gegants, a la plaša de Ramˇn y Cajal (amb la participaciˇ de 230 infants). TambÚ el trenet va ajudar que la gent hi anÚs.

Tot i que les diferents obres que estan en marxa al municipi van causar una mica d'entrebancs durant aquests dies de tanta efervescŔncia als carrers (sobretot pels canvis de recorreguts d'algunes de les activitats), es va viure un molt bon ambient de Festa Major i aixÝ ho han confirmat les persones responsables de vetllar per la seguretat de la festa, que han dit que ha estat molt tranquilĚla respecte als altres anys, sense incidŔncies destacables.

Per a les edicions que vindran, la Comissiˇ de Festes es planteja dur a terme accions per potenciar l'engalament dels carrers durant aquestes dates, aixÝ com que el fil conductor de la Festa Major tingui continu´tat al llarg de tots els dies de la celebraciˇ i reforšar la implicaciˇ ciutadana a travÚs dels centres educatius, treballant-hi, per exemple, la hist˛ria de les nimfes, perquŔ els nens i nenes es facin seva la Festa Major del Masnou. Enguany, tambÚ es va donar continu´tat al lema "Terra, mar i foc" i es va coronar a la nimfa del foc.

En conclusiˇ, l'equip format per la ciutadania, les entitats i la Comissiˇ de Festes ha funcionat mÚs que bÚ i aix˛ s'ha evidenciat amb una valoraciˇ molt positiva d'aquesta Festa Major, mŔrit d'aquest equip format per tots plegats.

Informaciˇ publicada l'11 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00