Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Ajuntament i la Generalitat signen un conveni per a la construcciķ del menjador de l'Escola Ferrer i Guārdia
El consistori assumeix uns 300 mil euros del cost mentre que el Departament d'Ensenyament es fa cārrec dels 90 mil restants

Signatura del conveni entre Generalitat i Ajuntament per a la construcciķ d'un menjador a l'Escola Ferrer i Guārdia.Escola Ferrer i Guārdia. Google Maps.El Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament del Masnou han signat aquest matí el conveni de colˇlaboraciķ mitjanįant el qual totes dues administracions es fan cārrec de la construcciķ del menjador i la cuina de l'Escola Ferrer i Guārdia del Masnou.

Entre altres aspectes, l'acord regula l'aportaciķ econōmica que satisfā cadascuna de les dues administracions. L'import māxim previst per a la construcciķ del nou edifici i equipar-lo és de 398.210,24 euros. L'Ajuntament es compromet a fer-se cārrec de 308.210,24 euros, mentre que el Departament d'Ensenyament s'ocupa dels 90.000 euros restants.

L'acte de signatura s'ha dut a terme a Barcelona, a la seu del Departament. Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, i Núria Cuenca, secretāria general del Departament, han estat els encarregats de rubricar el pacte. Ho han fet acompanyats de Sílvia Folch, regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament, i de personal tčcnic de les dues institucions.

Nou edifici
Les obres donaran com a resultat un nou edifici d'uns 200 metres quadrats que acollirā el menjador, la cuina i lavabos, tant per a l'alumnat com per al personal que hi treballi. Quedarā ubicat a l'actual pati del recinte escolar, com a edifici independent. El projecte bāsic i executiu ha estat elaborat per la Diputaciķ de Barcelona.

Si bé es preveu que les obres estiguin enllestides a finals d'any, encara és d'hora per fixar-ne la data d'inici, ja que s'ha d'iniciar el procés administratiu per licitar-les. En qualsevol cas, no tindran afectacions per a l'activitat lectiva de l'escola, ja que serā un edifici independent dels actuals, tot i que estarā dins del recinte escolar.

Amb aquesta obra se satisfā una llarga reivindicaciķ de la comunitat educativa d'aquesta escola, un centre que no disposa ni de menjador ni de cuina prōpia. Per suplir aquesta mancanįa, el servei de menjador es presta a través de cātering.

Més informaciķ:

Informaciķ publicada el 6 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00