Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
La policia local ofereix el servei "Vacances segures" per gestionar de manera āgil qualsevol incident

VivendaEls veīns i veīnes del Masnou poden solˇlicitar el servei "Vacances segures", que ofereix l'Ajuntament a través de la policia local, quan s'absenten del seu domicili. Les persones que el solˇlicitin queden inscrites en un registre de la policia local que permet que puguin posar-s'hi en contacte de manera āgil si es detecten incidents a la llar, com robatoris.

Per donar-se d'alta en aquest servei, cal solˇlicitar-lo mitjanįant una fitxa que es pot aconseguir en aquest enllaį o bé a les dependčncies de la policia local i a l'OAC (Roger de Flor, 23). El document només és vālid si qui el signa compleix els requisits per fer-ho, és a dir, ha de ser persona interessada com a propietari o inquilí o resident, i ha d'estar correctament identificada. Qualsevol altra peticiķ que no compleixi els requisits esmentats no serā admesa.

En el cas dels establiments comercials interessats a disposar d'aquest servei, cal que se n'informin a les instalˇlacions de la policia local, ja que hi ha una altra aplicaciķ específica per a comerįos que funciona des de fa temps.

Més informaciķ a oac@elmasnou.cat / seguretatciutadana@elmasnou.cat

Consulteu:

Informaciķ publicada el 6 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00