Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Obertes les inscripcions al Grup de Suport Emocional i Ajuda per a persones cuidadores
La primera de les deu trobades tindrÓ lloc el 15 d'octubre

Grup de Suport Emocional i Ajudua M˙tua per a persones cuidadores, imatges.La Regidoria d’Acciˇ Social ha obert les inscripcions per participar en la propera ediciˇ del Grup de Suport Emocional i Ajuda M˙tua (GSAM) per a persones cuidadores no professionals. Les places sˇn limitades. Per apuntar-s’hi, cal trucar al 93 557 18 00 o escriure un correu a l’adreša electr˛nica ebasp@elmasnou.cat.

S’organitzen un total de deu trobades, dirigides per una psic˛loga de la Fundaciˇ Hospital. La primera tindrÓ lloc el 15 d’octubre i la darrera, el 17 de desembre. Totes tindran lloc entre les 10.30 i les 12 hores.

El Grup de Suport Emocional i Ajuda M˙tua Ús un espai de relaciˇ, de suport psicol˛gic i d’intercanvi d’experiŔncies i ajuda m˙tua entre persones cuidadores no professionals. No Ús un curs de formaciˇ. Els objectius del grup sˇn evitar la sobrecÓrrega emocional i fÝsica de la cura, conŔixer altres persones cuidadores, evitar la soledat i disminuir l’estrŔs. Aquesta serÓ la vuitena ediciˇ d’una iniciativa que organitzen braš a braš l’Ajuntament del Masnou i la Diputaciˇ de Barcelona.

Informaciˇ publicada el 5 de juliol de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00