Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Jornada amb professionals de l'assessoria per donar a conŔixer els avantatges del programa Reempresa
Es tracta d'un model d'emprenedoria que fomenta la continu´tat d'empreses viables

Jornada Reempresa.Una desena de professionals han participat aquest dimarts, 19 de juny, en la jornada organitzada per l’Ajuntament del Masnou per donar a conŔixer el programa Reempresa. ╔s una eina pensada per donar continu´tat a empreses viables. Es tracta de facilitar que les persones amb ganes d’emprendre puguin fer-se cÓrrec d’empreses existents quan els propietaris o gestors volen abandonar l’activitat.

La finalitat d’aquesta jornada era donar a conŔixer els avantatges de Reempresa a professionals que, per la seva activitat, tenen contacte directe amb empresaris en actiu i amb persones que tenen la intenciˇ de crear un negoci propi. AixÝ, es van convidar professionals de gestories, immobiliÓries, entitats bancÓries, serveis d’arquitectura i enginyeria, la Federaciˇ del Comerš, la Ind˙stria i el Turisme, Promocions PortuÓries del Masnou i l’Associaciˇ d’Empreses del Port del Masnou. SÝlvia Folch, regidora de Promociˇ Econ˛mica, i personal tŔcnic de l’Ajuntament del Masnou van colĚlaborar en la jornada per donar a conŔixer el funcionament i els avantatges d’aquesta iniciativa.

La jornada va tenir lloc al Centre d’Empreses Casa del MarquŔs del Masnou. L’Ajuntament del Masnou ofereix aquest servei supramunicipal als municipis del Masnou, Alella, TeiÓ i Montgat des de l’any 2014 i ha atŔs 26 projectes cedents i 49 projectes de reemprenedors. ╔s un programa implantat per la Diputaciˇ de Barcelona en 35 Centres Locals de Serveis a les Empreses que cobreixen tots els municipis de la demarcaciˇ.

En resum, Reempresa Ús el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. ╔s un nou model d’emprenedoria que fomenta la continu´tat d’empreses viables econ˛micament i els cerca un relleu en la propietat i direcciˇ. La persona que reemprŔn agafa el testimoni d’una empresa ja existent, comprant-la en la seva totalitat per continuar-ne l’activitat. AixÝ, aporta a l’empresa una lÝnia d’actuaciˇ renovadora. L’objectiu de Reempresa Ús evitar el tancament de negocis per mantenir-los en funcionament per salvaguardar els llocs de treball, donant valor a l’esforš desenvolupat en la creaciˇ i el creixement de l’empresa.

Informaciˇ publicada el 21 de juny de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00