Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Es talla entre dimecres i divendres el pont de l'avinguda de Kennedy que creua l'autopista C-32
Es recomana el passeig de la Riera, amb accÚs a l'N-II des del sector comercial Voramar, per als desplašaments entre TeiÓ i el Masnou

Pont de l'avinguda Kennedy sobre l'autopista del Maresme (C-32).El pont de l’avinguda del President Kennedy que creua l’autopista del Maresme (C-32) restarÓ tallat per obres de manteniment i millora entre les 20 h del dimecres 20 i les 18 h del divendres 22 de juny, segons la programaciˇ facilitada per l’empresa que executa els treballs.

L’avinguda de Kennedy –incloent el pont afectat Ús una de les vies de comunicaciˇ mÚs transitada entre els municipis de TeiÓ i el Masnou. Com a itinerari alternatiu, es recomana utilitzar el passeig de la Riera, que comunica l'N-II amb TeiÓ sense haver de travessar el centre del Masnou. L’enllaš entre el passeig de la Riera i l'N-II estÓ situat al sector de grans superfÝcies comercials Voramar. Des del nucli urbÓ de TeiÓ es pot accedir fÓcilment al passeig de la Riera (el Masnou) a travÚs dels passejos de la Plana i Massarosa (ambdˇs a TeiÓ).

El tall a l’avinguda de Kennedy serÓ efectiu al costat masnovÝ des de la seva intersecciˇ amb el carrer d'Artesa de Segre. A la banda de TeiÓ, des de la rotonda que dona accÚs al passeig de la Plana. El tall de circulaciˇ quedarÓ indicat a la zona amb senyalitzaciˇ provisional.

Consulteu aquÝ sota l'indret exacte (Google Maps):

Informaciˇ publicada el 19 de juny de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00