Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Ajuntament signa un conveni amb el Grup Bon Preu que afavorirā la contractaciķ de persones residents al Masnou
Es poden presentar candidatures al Servei Local d'Ocupaciķ, que colˇlaborarā en el procés de selecciķ

Sigantura del conveni entre l'Ajuntament del Masnou i el Grup Bon Preu.L’Ajuntament del Masnou i el grup del sector de la distribuciķ alimentāria Bon Preu han signat, aquest dimarts 19 de juny, un conveni que permetrā que el Servei Local d’Ocupaciķ colˇlabori amb l’empresa en el procés de selecciķ dels treballadors i treballadores que formaran part de l’equip del nou establiment Bonpreu que el grup obrirā al Masnou.

L’acord, signat entre Jaume Oliveras, alcalde del Masnou, i Robert Torres, cap del Departament de Persones de Bon Preu, facilita que el Servei Local d’Ocupaciķ aporti candidatures de les persones inscrites a la seva borsa de treball, la majoria de les quals sķn residents al Masnou. Per tant, el Servei Local d’Ocupaciķ participarā en el procés de selecciķ dels llocs de treball que s’ofereixin, també a través de la cessiķ de sales i espais per a la selecciķ i formaciķ de les persones que treballaran al nou supermercat Bonpreu.

La majoria dels contractes seran indefinits. Es preveu que l’obertura d’aquest supermercat generi entre 35 i 40 nous llocs de feina, entre els quals hi ha els de personal de caixa i reposiciķ, així com els de personal per a les seccions de frescos (peixateria, carnisseria, xarcuteria, fruiteria i fleca). Les persones interessades a participar-hi han de formar part de la base de dades de la Xarxa XALOC i, per fer-ho, cal adreįar-se al Servei Local d'Ocupaciķ, ubicat a l’Edifici Centre (carrer d'Itālia, 50, 1a planta).

El nou supermercat Bonpreu al Masnou s’obrirā a l’Illa Centre –l’espai comprčs entre els carrers d’Itālia, Flos i Calcat, Roger de Flor i Pintor Domčnech i Farré. Tindrā una sala de vendes de 1.700 m˛ integrada a la planta semisoterrani de la promociķ immobiliāria de l’Illa Centre, que comptarā amb més de 200 habitatges nous i 35 locals comercials que combinaran comerį, serveis i restauraciķ. L’establiment tindrā l'entrada pel carrer de Flos i Calcat, núm. 2, i, segons ha informat la promotora, l'obertura és prevista a final d’any, quan s’acabi el conjunt de les obres. És previst que la zona es converteixi en un espai comercial de referčncia tant per a la ciutadania del Masnou com per a la de la zona d'influčncia.

Informaciķ publicada el 19 de juny de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00