Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'exposiciˇ "El meu mar", del pintor Sergi Gonzßlez, es pot visitar fins a l'1 de juliol a la Casa de Cultura

Inauguraciˇ de l'exposiciˇ 'El meu mar', de Sergi Gonzßlez.Divendres es va inaugurar, a la Casa de Cultura, l’exposiciˇ "El meu mar", del pintor masnovÝ Sergi Gonzßlez. S’hi poden veure una sŔrie de quadres que conviden a capbussar-s’hi, pel realisme amb quŔ l’artista ha plasmat l’aigua de mar: moviments, llum, colors, textures de l’escuma, esquitxos...

L’acte d’inauguraciˇ va ser forša concorregut. Entre altres persones, van acompanyar Gonzßlez l’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Cultura, Neus Tallada. Entre tots dos van destacar la qualitat de les obres, aixÝ com l’arrelament i l’activisme de l’artista en la vida cultural masnovina, especialment en el camp de les arts visuals. TambÚ van recordar que molt a prop de la Casa de Cultura, al bar Vins i Divins, es pot veure una altra exposiciˇ de quadres que complementa la primera, obra del mateix Gonzßlez.

Al seu torn, Gonzßlez va explicar que qui visiti "El meu mar" a la Casa de Cultura tambÚ hi podrÓ veure una escultura que li va regalar un altre artista, Miquel └ngel Anadˇn, i que emmiralla els quadres, en ser una representaciˇ pŔtria del mateix fenomen lÝquid: l’ona marina. Gonzßlez va mostrar-se satisfet perquŔ s'havia complert una premoniciˇ que havia tingut de petit mentre visitava la Casa de Cultura amb el seu pare, a qui va dir que algun dia hi exposaria obres seves. El futur, doncs, ja ha arribat.

Horaris i mÚs informaciˇ:

Exposiciˇ de pintura “El meu mar”, de Sergi Gonzßlez

Informaciˇ publicada l'11 de juny de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00