Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Celebrada al Masnou la cinquena prova del Circuit 3×3 de la Federaciķ Catalana de Basquetbol

El Masnou va ser la seu de la cinquena prova del Circuit 3×3 de la Federaciķ Catalana de Basquetbol (FCBQ), el dissabte 9 de juny a l'avinguda del Maresme, a l'altura de la Nimfa. Durant la jornada, es van disputar partits de totes les categories (mini, infantil, cadet, júnior i sčnior, tant masculí com femení). L'Ajuntament i l'entitat esportiva El Masnou Basquetbol van colˇlaborar en l'organitzaciķ de la jornada i el muntatge de la infraestructura necessāria. L'alcalde, Jaume Oliveras, va assistir-hi com a espectador de diversos partits.

El Circuit 3×3 FCBQ és un nou projecte impulsat per la FCBQ que ha arrencat aquest 2018 amb l'objectiu de potenciar, promocionar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bāsquet, per a totes les edats. En la seva primera ediciķ, el circuit compta amb un total de deu seus, entre les quals es troba la del Masnou. L'equip guanyador de cada categoria jugarā la final del circuit del proper 25 d'agost. En categoria sčnior masculina, l'equip que presenti el millor rānquing global després de la disputa de les deu proves accedirā al Challenger de Berlín (a final d'agost de 2018), classificatori per al World Tour FIBA. A les categories júnior i sčnior, el rānquing serā puntuable per al Circuit FIBA 3×3. Vegeu l'ālbum de fotografies de la jornada.

Durant el mateix cap de setmana també van tenir lloc altres activitats de caire cultural, com la inauguraciķ de l'exposiciķ de pintures del masnoví Sergi González "El meu mar"; el Festival de Teatre de Primavera de l'Associaciķ La Teatral a l'Espai Escčnic amb les representacions  La Por, del grup Actualitza Teatre; Trapella news, de Trapelles i A l'Insti, de Galactus, així com la Nit de Festa a la Fresca al Masnou Alt, organitzada des de Luz del Alba i l'Associaciķ de Veīns i Veīnes del Masnou Alt, que va incloure actuacions, sopar de germanor i discoteca mōbil.

Informaciķ publicada l'11 de juny de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00