Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Una seixantena de persones aprofiten les jornades Enlaira't, de suport a l'emprenedoria
Alella, Montgat, TeiÓ i el Masnou han organitzat conjuntament xerrades i sessions inspiradores i de ‘networking┤

Inauguraciˇ de 'Enlaira't' 2018. Imatge cedida per Lab 8-85.Una seixantena de persones, provinents dels quatre municipis organitzadors, el Maresme i altres comarques han participat enguany en les jornades d’emprenedoria “Enlaira’t”. Enguany, l’Ajuntament de Montgat s’ha sumat a l’equip de consistoris que fa anys que uneixen esforšos per enlairar l’emprenedoria: Alella, TeiÓ i el Masnou.

El programa, que inclo´a conferŔncies, sessions de treball i de networking, entre dimecres i divendres de la setmana passada, se centrava a orientar el focus de l’empresa cap al benestar de les persones, tant de l’equip de professionals que generen el negoci com de la clientela. AixÝ, pot ser una eina clau el fet d’apoderar treballadors i treballadores i procurar experiŔncies per tal que els clients se sentin identificats amb la marca o l'empresa i no simples mers compradors.

Un dels actes que ha comptat amb mÚs participaciˇ va ser la inauguraciˇ. Josep Maria Mainat, emprenedor i un dels membres de La Trinca, va ser l’encarregat de fer la conferŔncia inaugural, amb un discurs carregat d’optimisme. TambÚ van prendre la paraula els alcaldes i l’alcaldessa dels quatre municipis: Andreu Francisco (Alella), Rosa FuntanÚ (Montgat), Andreu Bosch (TeiÓ) i Jaume Oliveras (el Masnou).


L’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, va donar la benvinguda a Montgat, que s'ha incorporat al projecte Enlaira’t, i va posar en valor la feina conjunta dels quatre ajuntaments. “Junts formem una subcomarca d’uns 50 mil habitants i amb molt de potencial”, afirmava Oliveras referint-se a diverses estratŔgies de desenvolupament econ˛mic i social.

Un cop feta l’obertura oficial, dijous va arribar el torn d’una sessiˇ de treball a cÓrrec de Roc Fages i amb una visita inclosa a una empresa que ha protagonitzat un cas d’Ŕxit en la innovaciˇ centrada en el client. Ja a la tarda, personal tŔcnic dels quatre ajuntaments van realitzar una sessiˇ informativa sobre els avantatges i ajuts per a empreses i emprenedors. La jornada de dijous es va tancar amb una conversa entre representants de dues empreses que han fet una aposta pel talent, la gestiˇ de persones i el treball en equip. Aquesta conversa oberta, entre BelÚn Badia (Uriach) i Manel Real (Som-hi Construccions) va servir alhora com a sessiˇ de networking. Les jornades es van cloure divendres amb la conferŔncia “Les persones primer. Com treballar en l’empresa mÚs feliš del mˇn?”, de David TomÓs.

Informaciˇ publicada l'11 de juny de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00