Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
La pluja inaugura la segona fase del parc de Vallmora

Un xÓfec considerable va aigualir la inauguraciˇ de la segona fase del parc de Vallmora, el diumenge 10 de juny a la tarda. L’espai inaugurat tÚ una superfÝcie de mÚs de 5.000 metres quadrats, es troba a la part baixa del parc i Ús pensat, especialment, per al p˙blic mÚs petit i jove. Inclou una tirolina, tobogans gegants, jocs d’equilibri i d’aigua, i d’altres elements d’oci.

L’alcalde, Jaume Oliveras; el regidor d’Urbanisme i Obres, Ricard Plana, i la diputada de Territori i Sostenibilitat de la Diputaciˇ de Barcelona i alcaldessa de Montgat, Rosa FuntanÚ, acompanyats per regidors i regidores del consistori i ve´ns i ve´nes del Masnou, van aguantar el xÓfec amb esto´cisme per inaugurar, com va dir Plana, “l’espai p˙blic (juntament amb la platja) mÚs gran que tenim al Masnou”. El regidor va recordar que “espais com aquest acaben funcionant si compleixen dues condicions: que facin servei a tothom i que permetin moltes activitats alhora, com jugar, caminar, descansar o posar-se en forma.”

L’actuaciˇ, que ha suposat una inversiˇ d’uns 500.000 euros, ha comptat amb el suport de la Diputaciˇ de Barcelona. La diputada Rosa FuntanÚ va recordar la importÓncia d’aquestes zones dins dels nuclis urbans i va parlar dels parcs com uns “espais que ens permeten viure mÚs c˛modament dins d’una ciutat o poble”.

Mentre la pluja seguia caient, l’alcalde va tenir paraules d’agra´ment per als qui han fet possible l’existŔncia d’aquest parc “i ara, hem de fer un esforš amb civisme i responsabilitat per mantenir aquest espai viu i que en puguem gaudir tots”. El batlle va recordar les intervencions que s’havien fet als voltants, com la urbanitzaciˇ del darrer tram del Torrent de Vallmora, i tambÚ va anunciar que “d’aquÝ a quinze dies es reprendran les obres del nou pavellˇ esportiu —pr˛xim al parc— i, per tant, una de les actuacions importants serÓ com vincular la zona esportiva a aquest espai verd”.

En referŔncia a la segona fase, Oliveras va explicar que “encara ens falta completar aquesta zona infantil i, per aix˛, l’Ajuntament del Masnou ha convocat recentment el Consell dels Infants, on els representants dels alumnes de 6Ŕ de les escoles del municipi han fet propostes per millorar aquesta zona i el conjunt del parc”. La guingueta, una zona d’ombra, la senyalitzaciˇ, un magatzem per poder guardar els materials per fer activitats i altres espais sˇn algunes de les actuacions previstes a partir d’ara al parc de Vallmora. Per aquest motiu, el dijous 14 de juny, a les 19 h, a la Sala Joan Comellas, hi ha prevista una jornada participativa per fer propostes a l’entorn dels usos i espais del parc.

La pluja va durar menys de mitja hora, per˛ va ser suficient per mullar el material de l’actuaciˇ d’animaciˇ infantil prevista El petit Lilo, que es va haver de cancelĚlar. Un cop es va aturar l’aiguat, una xocolatada, oferta per les entitats Luz del Alba i l’Associaciˇ de Ve´ns i Ve´nes del Masnou Alt, va endolcir la tarda i el parc de Vallmora es va tornar a omplir de grans i petits.

Informaciˇ publicada l'11 de juny de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00