Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
L'Arxiu Municipal mostra els seus tresors
El Dia Internacional dels Arxius recorda que sˇn una base per als drets i la identitat de la ciutadania i que garanteixen l'accÚs a la documentaciˇ

LVisita guiada a l'Arxiu Municipal amb motiu del Dia Internacional dels Arxius.’Arxiu Municipal del Masnou ha organitzat aquest migdia una visita guiada per explicar com funciona aquest equipament, quins documents i altres elements tresoreja, el servei que presta a totes les persones que vulguin fer-hi consultes…

La visita, duta a terme per Cristina Espuga, directora de l’Arxiu, i Carles Pino, arxiver municipal, s’ha organitzat amb motiu del Dia Internacional dels Arxius, que se celebra el 9 de juny. Han aprofitat aquesta iniciativa cinc persones, que han pogut fer tota mena de preguntes per resoldre la seva curiositat i conŔixer tots els detalls de l’equipament i dels serveis que presta.

A l’Arxiu Municipal del Masnou s’hi pot consultar material molt divers: fotografies i pelĚlÝcules antigues, documentaciˇ oficial, plÓnols del passat… Si bÚ aquest contingut ja es pot considerar un tresor que permet construir la mem˛ria colĚlectiva del Masnou, cal afegir la funciˇ de l’Arxiu com a equipament que conserva, gestiona i proveeix tota mena de documentaciˇ oficial i administrativa, i que garanteix, per tant, el dret d’accÚs a la informaciˇ i la transparŔncia.

Per˛ un arxiu no viu nomÚs del passat. Es nodreix tambÚ del present i de tot all˛ que pugui aportar la ciutadania. Per exemple, l’equip de l’Arxiu Municipal fa una crida a tots els masnovins i masnovines que puguin lliurar fotografies i vÝdeos de l’1 d’octubre passat per tal d’organitzar una exposiciˇ la propera tardor. TambÚ solĚlicita fotografies de dones treballadores del sector tŔxtil, de totes les Ŕpoques.

Es poden consultar els horaris d’obertura i atenciˇ al p˙blic de l'Arxiu i mÚs informaciˇ a:

Arxiu Municipal del Masnou.

Informaciˇ publicada el 7 de juny de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00