Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Tractament contra plagues en arbres de diversos carrers

Tarongers al carrer Sant Felip.L’Ajuntament ha enllestit aquesta setmana una campanya de tractaments fets en una seixantena d’arbres afectats per plagues d’insectes. El mŔtode emprat Ús completament inofensiu tant per a persones com per a animals. No calia, per tant, establir cap mesura preventiva.

Aquest mŔtode s’anomena endoterÓpia. Consisteix en injectar el producte directament al tronc dels arbres. ╔s una forma d’aplicaciˇ molt mÚs respectuosa amb els exemplars i el medi ambient en general. En aquesta ocasiˇ, i tenint en compte els avantatges esmentats, l’Ajuntament ha preferit emprar aquest mŔtode perquŔ, tot i ser econ˛micament mÚs car, genera menys inconvenients. S’hi han invertit 1.065 euros. Els treballs els ha Operari fent tractament contra plagues per endoterÓpia.dut a terme l’empresa que s’encarrega del manteniment dels jardins.

La informaciˇ detallada del tractament Ús la segŘent:

• Carrer de Fontanills: 37 exemplars d’arbre de Judes (o arbre de l’amor) tractats contra la psilĚla del Cercis.
• Carrer de Sant Felip: 19 exemplars de taronger tractats contra el pugˇ i la caparreta.
• Plaša de la Vila de Madrid: 4 tilĚlers tractats contra altres plagues.

Les plagues perjudiquen la salut dels arbres i tambÚ els afecten estŔticament. Aquests insectes, per˛, no tenen cap incidŔncia sobre en persones ni animals.

Informaciˇ publicada el 30 de maig de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00