Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Campanyes informatives i de conscienciaciķ amb motiu del Dia Mundial sense Tabac
Al Masnou coincideixen amb la posada en marxa del projecte “Entorn sense fum”

Material d'informaciķ i conscienciaciķ sobre el tabaquisme.El 31 de maig és el Dia Mundial sense Tabac. Aprofitant aquesta data, l’Ajuntament del Masnou duu a terme aquests dies accions informatives i de conscienciaciķ sobre els efectes negatius en la salut que provoca el tabaquisme.

Coincideix alhora amb la Setmana sense Fum, que aquest any té lloc del 25 al 31 de maig amb lema “Viu a sac, sense tabac!”. És una iniciativa que aplega tota mena d’accions a tot Catalunya, impulsada per administracions i entitats, i a la qual s’ha adherit l’Ajuntament del Masnou.

Per tot plegat, i amb la intenciķ de reduir el tabaquisme entre la ciutadania masnovina, el consistori ha difķs material informatiu i de conscienciaciķ, com guies d’ajuda per deixar de fumar, publicacions per a pares i mares que fumen, i tríptics i adhesius. S’han repartit als centres educatius de la vila i edificis municipals. En paralˇlel, també l’Ārea Bāsica de Salut (ABS) del Masnou ha dut a terme accions de sensibilitzaciķ per prevenir el tabaquisme i ajudar les persones que volen deixar de fumar.

Entorn sense fum
Al Masnou, la Setmana sense Fum i el Dia Mundial sense Tabac coincideixen amb la posada en marxa del projecte “Entorn sense Fum”, una iniciativa que vol implicar la ciutadania –especialment la comunitat educativa, els clubs esportius i les persones fumadores en la prevenciķ del tabaquisme entre infants i joves. L’Ajuntament ja estā immers en el procés de presentar-lo als agents implicats i demanar-los que s’hi adhereixin.

Una de les accions més visibles del projecte serā la instalˇlaciķ de rčtols en espais descoberts per identificar-los com a “entorns sense fum”, si així ho decideixen els agents implicats. Amb aquests cartells, es vol prohibir o desaconsellar que es fumi tabac o cigarretes electrōniques en espais freqüentats per infants i joves. Es colˇlocaran, doncs, a l'exterior d'indrets com ara centres educatius, instalˇlacions esportives, equipaments municipals, biblioteques, llocs de lleure...

Informaciķ publicada el 30 de maig de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00