Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Més de 250 escolars juguen al vōlei platja

La platja d'Ocata es va omplir, el 16 de maig al matí, de 254 alumnes de segon d'ESO de centres educatius de les poblacions del Masnou, Alella i Teiā per gaudir d'una jornada de vōlei platja. El regidor d'Esports, Quim Fābregas, i el president del Consell Esportiu del Maresme, Jordi Matas, també van assistir a la trobada.

Des de les 10 h fins a les 12 h, es van disputar diversos partits entre els joves jugadors i jugadores. Del Masnou, hi van participar l'Escola Escolāpies (58 alumnes) i l'Institut Mediterrānia (90 alumnes). A més, l'alumnat de 4t d'ESO d'aquests centres educatius del municipi ha tingut el paper de dinamitzar l'activitat esportiva amb el suport dels mestres d'educaciķ física.

La iniciativa és organitzada conjuntament entre els ajuntaments de totes tres poblacions amb la colˇlaboraciķ del Consell Esportiu del Maresme i la Federaciķ Catalana de Vōlei, amb l'objectiu de sensibilitzar la poblaciķ més jove sobre l'epidčmia del sedentarisme i promoure l'activitat física com un element essencial per a la salut i el benestar de les persones.

Informaciķ publicada el 16 de maig de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00