Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Cloenda de la cooperativa El 5č Pot, de l'Escola Ocata, participant en el programa Cultura Emprenedora a l'Escola

Durant aquest curs escolar, l'alumnat de 5č de primāria de l'Escola Ocata, guiat i orientat pel director i la tutora, ha creat, des de l'inici fins al final, la cooperativa El 5č Pot. La cloenda d'aquest projecte del programa “Cultura emprenedora a l'escola”, de la Diputaciķ de Barcelona, que ha dut a terme el centre educatiu masnoví amb la colˇlaboraciķ de l'Ajuntament del Masnou, va tenir lloc el 14 de maig. Durant l'acte, l'alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, i la regidora de Promociķ Econōmica, Sílvia Folch, van lliurar els diplomes acreditatius als alumnes participants.

L'alumnat de 5č curs de l'Escola Ocata participa, des de l'any 2014, en el projecte formatiu "Cultura emprenedora a l'escola”. Enguany, la cooperativa de l'Escola Ocata ha tingut el nom d'El 5č Pot i s'ha dedicat a cončixer i treballar objectes amb ciment. La producciķ ha consistit en la realitzaciķ de pots de tota mida, penja-robes, topalls de porta i un llarg etcčtera d'objectes realitzats amb motlle, artesanals, personalitzats i únics.

El projecte de la cooperativa d'enguany va culminar amb la venda dels productes fabricats a la darrera ediciķ de la Fira Comercial i Gastronōmica (celebrada el primer cap de setmana de maig). Un percentatge dels beneficis aconseguits per la venda d'aquests productes serā lliurat a l'ONG Metges sense Fronteres. 

Al llarg del curs escolar, el projecte s'ha basat en un treball real: la creaciķ, organitzaciķ, gestiķ i tancament d'una cooperativa de fabricaciķ de productes artesans i, també, la venda d'aquests productes. Una altra escola del municipi amb dues línies ja ha traslladat a l'Ajuntament la seva voluntat de participar en aquest projecte el proper curs.

Informaciķ publicada el 15 de maig de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00