Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Avui se celebra el Ple de maig

La sessiˇ ordinÓria del Ple de l'Ajuntament es farÓ el dia 17 de maig de 2018, a les 20 h, a la sala de sessions de la casa consistorial, amb l'ordre del dia segŘent:

1. Aprovaciˇ, si escau, de l'esborrany de l'acta del Ple ordinari del 15 de marš de 2018.

2. Donar compte de la Resoluciˇ de concessiˇ d'una comissiˇ de serveis per ocupar el lloc de treball d'intervenciˇ a l'Ajuntament del Masnou.

3. Informacions i comunicacions de l'Alcaldia.

4. Donar compte dels decrets d'Alcaldia.

5. Donar compte de l'informe corresponent al primer trimestre de l'any 2018 sobre compliment dels terminis de pagament de les obligacions pendents, emŔs conforme a all˛ establert per l'article 4 de la Llei 15/2010, de 5 de juliol.

6. Ratificaciˇ del Decret d'Alcaldia amb n˙mero 868, de data 23 d'abril de 2018, de renovaciˇ automÓtica dels membres del Consell de la Vila.

7. Ratificaciˇ del Decret d'Alcaldia amb n˙mero 871, de data 23 d'abril de 2018, de nomenament de la vicepresidŔncia del Consell de la Vila.

8. Ratificaciˇ del Decret d'Alcaldia amb n˙mero 893, de data 27 d'abril de 2018, de nomenament dels representants del Grup Municipal ICV-EUiA-E.

9. Primera pr˛rroga del contracte, per lots, de la gestiˇ indirecta, mitjanšant concessiˇ, del servei d'escoles bressol municipals del Masnou. LIC 1-2014.

10. Aprovar inicialment l'establiment del Servei p˙blic municipal d'Informaciˇ i Atenciˇ a les Dones (SIAD).

11. Aprovar inicialment les bases especÝfiques reguladores de la concessiˇ d'ajuts sobre la quota de l'impost sobre bÚns immobles a favor de persones amb escassa capacitat econ˛mica.

12. Aprovaciˇ inicial de la modificaciˇ de l'apartat 29.5 de les Bases d'execuciˇ del pressupost de subvencions nominatives a atorgar pel procediment de concessiˇ directa, exercici 2018.

13. Aprovaciˇ inicial de les bases especÝfiques per a les subvencions per a la prÓctica esportiva individual.

14. Aprovaciˇ inicial de les bases de la VIII beca de recerca local del Masnou.

15. Aprovaciˇ provisional de la Modificaciˇ puntual del Pla general d'ordenaciˇ del Masnou en l'Ómbit del carrer de MŔxic (PAU Caserna-c. de MŔxic) i de la parcelĚla delimitada pels carrers d'Almeria, del BerguedÓ i Pollacra Goleta Constanša.

16. Aprovaciˇ inicial de l'Ordenanša general de gestiˇ de residus municipals.

17. Aprovaciˇ inicial de les bases reguladores per a la concessiˇ d'ajuts en forma de beques individuals al transport a alumnes residents al Masnou que cursen estudis post obligatoris.

18. Aprovaciˇ inicial dels expedients de modificaciˇ de crŔdits n˙m.10 per crŔdit extraordinari i 11 per suplement de crŔdit, d'inversions sostenibles.

19. Aprovaciˇ inicial de l'expedient 12/2018 de modificaciˇ per crŔdits extraordinari i 13 suplement de crŔdit amb baixa.

20. Contesta de l'Equip de Govern als suggeriments i les preguntes de la sessiˇ anterior.

21. Precs i preguntes adrešats a l'Equip de Govern.

22. Mociˇ presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA sobre la municipalitzaciˇ del servei p˙blic municipal d'escoles bressol al Masnou.

23. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal de la CUP-PA per tal de denunciar la sentŔncia jurÝdica del cas "La Manada".

24. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA en defensa del model sanitari catalÓ i la universalitzaciˇ de l'atenciˇ sanitÓria.


Vegeu-ne les propostes

Informaciˇ publicada el 17 de maig de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00