Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Signats nous convenis amb entitats

El dijous 12 i el dimarts 17 d’abril, l'Ajuntament va signar diversos convenis amb associacions que rebran un ajut municipal per poder dur a terme la seva activitat durant aquest any 2018, emmarcada dins les ārees de Salut Pública i Cultura. Concretament, s'han signat convenis amb l’Agrupaciķ Sardanista, Blancdeguix, Scandicus, Colla de Geganters, UNESCO, Akonga i l’Associaciķ Fotogrāfica el Masnou, de l’ārea de Cultura, i amb Adam, DISMA, ESQUIMA i Afibromare, de Salut Pública. En total, els convenis signats ascendeixen a 106.000 euros.

El conveni amb l’Agrupaciķ Sardanista (6.000 euros), té per objecte la realitzaciķ de l’Aplec de la Sardana i el cicle anual de ballades. El de Blancdeguix (12.000 euros) és per regular el finanįament de les activitats que realitzarā l’associaciķ en matčria de promociķ de la creaciķ, la formaciķ i la difusiķ en els camps de les arts visuals i l’artesania. El d’Scandicus (5.000 euros) servirā per finanįar les activitats que realitzarā el Cor Scandicus en matčria de promociķ de la cultura i la música en general i el cant coral en particular. El de la Colla de Geganters (6.000 euros) finanįarā les activitats que realitzarā l’entitat en matčria de promociķ i difusiķ de la cultura i les tradicions populars al Masnou, a través de la trobada de gegants i de diferents ballades. El de la UNESCO (3.000 euros) té per objectiu el finanįament de les activitats que realitzarā l’associaciķ en matčria de promociķ i difusiķ dels ideals i els programes de l’Organitzaciķ de les Nacions Unides per l’Educaciķ, la Cičncia i la Cultura (UNESCO). El de l’Associaciķ Fotogrāfica el Masnou (3.000 euros) finanįarā les activitats que realitzarā l’associaciķ en matčria de promociķ i difusiķ de la fotografia com a activitat artística i cultural. El de més quantitat és el d’Akonga (40.000 euros), que té per objecte el finanįament de les activitats que realitzarā aquesta associaciķ en matčria de promociķ i difusiķ de les arts cinematogrāfiques en general i els curtmetratges en particular, amb l’organitzaciķ del Festival de Curtmetratges del Masnou Fascurt.

Pel que fa a l’ārea de Salut Pública, el conveni amb ADAM (19.000 euros) es destinarā a realitzar activitats en matčria de protecciķ dels animals, i en concret, per a la recollida, l'acolliment i el foment de l'adopciķ dels gossos abandonats i perduts al terme municipal del Masnou. El de DISMA (5.000 euros) serā per a activitats en matčria d'atenciķ i integraciķ de persones amb disminuciķ psíquica i suport a les seves famílies. El d’ESQUIMA (5.000 euros), per integrar persones afectades de malalties mentals, eliminaciķ de l'estigma que suposa patir una d'aquestes malalties i suport a les famílies d'aquestes persones. Finalment, el d’Afibromare (2.000 euros) té com a objectiu realitzar activitats en matčria d'acceptaciķ de les persones afectades de fibromiālgia, síndrome de fatiga crōnica i malalties reumātiques i del dolor.

Informaciķ publicada el 17 d'abril de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00