Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
El Ple d'abril serÓ el dijous 19

La sessiˇ ordinÓria del Ple de l'Ajuntament es farÓ el dia 19 d'abril de 2018, a les 20 h, a la sala de sessions de la casa consistorial, amb l'ordre del dia segŘent:

1. Aprovaciˇ, si escau, de l'esborrany de l'acta del Ple ordinari del 15 de febrer de 2018.

2. Informacions i comunicacions de l'Alcaldia.

3. Donar compte dels decrets d'Alcaldia.

4. Donar compte del Decret d'aprovaciˇ del marc pressupostari a mitjÓ termini 2019-2021, d'acord amb el que estableix la LO 2/2012, de 27 d'abril, d'estabilitat pressupostÓria i sostenibilitat financera.

5. Rectificaciˇ de l'inventari general de bÚns i drets de l'Ajuntament a 31/12/2017.

6. Canvi de modalitat de la garantia definitiva dipositada per l'empresa Serveis per a la InfÓncia CrÚixer Junts, SL.LIC 1-2014.

7. Aprovaciˇ inicial expedient 09/2018 de modificaciˇ per crŔdit extraordinari mitjanšant baixa.

8. Aprovar inicialment les bases especÝfiques reguladores de la concessiˇ d'unes subvencions per al foment de l'economia local, la consolidaciˇ del teixit productiu i l'impuls del mercat de treball, a atorgar pel procediment de concurrŔncia competitiva.

9. Aprovar inicialment les bases especÝfiques reguladores de la concessiˇ d'ajuts sobre la quota de l'impost sobre bÚns immobles a favor de persones amb escassa capacitat econ˛mica.

10. Aprovar inicialment el Pla d'igualtat municipal 2016-2020.

11. Aprovaciˇ de la modificaciˇ del Pla Parcial 10 "Llevant" en l'Ómbit de la parcelĚla C5.

12. Aprovaciˇ definitiva de l'Avanš de Pla parcial i divisiˇ en subsectors del sector industrial Pla parcial 3 "CamÝ del Mig".

13. Aprovaciˇ definitiva Pla parcial 3 "CamÝ del Mig", subsector 1.

14. Aprovaciˇ inicial del projecte de les obres d'ampliaciˇ de l'Escola Ferrer i GuÓrdia per a cuina menjador.

15. Contesta de l'Equip de Govern als suggeriments i les preguntes de la sessiˇ anterior.

16. Precs i preguntes adrešats a l'Equip de Govern.

17. Mociˇ presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA sobre la prevenciˇ i atenciˇ de les drogodependŔncies al Masnou.

18. Mociˇ presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA sobre la municipalitzaciˇ del servei d'estacionament amb limitaciˇ horÓria al Masnou.

19. Mociˇ presentada pels grups municipals d'ERC-AM-MES, PDeCAT-UNiË, C's, ICV-EUiA i PSC-CP, en nom de l'entitat Som Masnou, a favor de declarar el municipi del Masnou ciutat gay friendly.

20. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal del PP per donar suport i defensar la presˇ permanent revisable.

21. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal del PSC-CP contra les manifestacions masclistes i racistes del diputat d'ERC Josep LluÝs Salvadˇ i Tenesa.

22. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA per rebutjar l'acusaciˇ a l'ONG Proactiva Open Arms i donar suport a les persones implicades.

23. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal del PSC-CP d'Amnistia Internacional i la Taula Catalana per la Pau i els Drets Humans a Col˛mbia de suport i per la protecciˇ dels/de les defensors/es dels drets humans a Col˛mbia.

24. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal d'ICV-EUiA sobre el desplegament de la Renda Garantida de Ciutadania.

25. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal de la CUP-PA en defensa dels drets dels treballadors/es del sector carni.

26. Declaraciˇ institucional presentada pel Grup Municipal de la CUP-PA en suport als comitŔs en defensa de la Rep˙blica.

27. Declaraciˇ institucional presentada pels grups municipals d'ERC-AM-MES i PDeCAT-UNIË per l'alliberament dels presos polÝtics, el retorn dels exiliats i la den˙ncia de la deriva antidemocrÓtica i autoritÓria de l'Estat espa˝ol.

Vegeu-ne les propostes

Informaciˇ publicada el 13 d'abril de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00