Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Obert el perÝode per apuntar-se a ser representant del Consell de la Vila

Del 15 d'abril al 15 de maig serÓ obert el perÝode durant el qual els ciutadans i ciutadanes del Masnou que ho desitigin podran optar a ser representants del Consell de la Vila. Aquesta intervenciˇ Ús fruit de la modificaciˇ del reglament del Consell de la Vila, aprovat pel Ple de l'Ajuntament al novembre del 2017, amb l'objectiu de millorar el funcionament del Consell potenciant el paper dels representants de la ciutadania a tÝtol individual, afavorint la seva presŔncia efectiva a les sessions del Consell. Per aquest motiu, es preveu que siguin escollits entre un llistat de ciutadans i ciutadanes que hagin manifestat prŔviament la seva voluntat de participar-hi. Si hi esteu interessats, ompliu el formulari d'inscripciˇ en lÝnia

Entre les altres modificacions del Reglament, es troba la que afecta els membres del Consell de la Vila, que proposa limitar la representaciˇ dels grups municipals a persones de fora la corporaciˇ, Ús a dir, que no siguin regidors del consistori, amb l'objectiu de potenciar un f˛rum mÚs ciutadÓ que no pas polÝtic, procurant evitar una excessiva formalitat i rigidesa en les formes, tot fugint de dinÓmiques mÚs pr˛pies d'un Ple. La modificaciˇ tambÚ recull d'altres propostes com la reducciˇ del temps d'espera per a l'obtenciˇ del qu˛rum necessari de mitja hora a quinze minuts.

El Consell de la Vila es va constituir a principis de l'any 2016 amb l'objectiu que els representants de la ciutadania i els representants municipals puguin compartir debat sobre els assumptes p˙blics de la vila, ja siguin estratŔgics, econ˛mics, socials, culturals o sostenibles. Aquest ˛rgan estÓ format per representants de cinc associacions ve´nals i de cinc entitats no ve´nals i per cinc persones a tÝtol individual d'entre 18 i 67 anys, que van ser escollides mitjanšant sorteig com a representants de la ciutadania. Sˇn membres del Consell de la Vila les associacions ve´nals del Bell Resguard, de Ciutat JardÝ i Santa Madrona, de la plaša del Doctor Ramˇn y Cajal, del carrer del Doctor NoÚ i del carrer de Sant Rafael, i les entitats no ve´nals de la Casa BenŔfica del Masnou, el Casal d'Avis d'Ocata, el Casal de la Gent Gran de Can Malet, el Casino del Masnou i l'ONG Ajuda al Desenvolupament.

MÚs informaciˇ del Consell de la Vila

Informaciˇ publicada el 13 d'abril de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00