Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Ja estā disponible la solˇlicitud de preinscripciķ per a ensenyaments de 2n cicle d'educaciķ infantil, primāria i secundāria obligatōria

Dimarts, 10 d'abril, a la tarda, a la sala polivalent de la Biblioteca Joan Coromines, més d'un centenar de famílies van assistir a les dues trobades informatives sobre el procés de preinscripciķ i matrícula: l'una, adreįada a les famílies que hagin de solˇlicitar una plaįa de P3 per al proper curs i, l'altra, per a les famílies amb fills i filles que hagin de comenįar 1r d'ESO. La trobada va comptar amb la presčncia de la regidora d'Ensenyament, Sílvia Folch.

Al Masnou hi ha cinc centres públics on s'imparteix segon cicle d'educaciķ infantil i primāria. També hi ha tres centres concertats amb oferta de segon cicle d'educaciķ infantil, primāria i ESO, i dos instituts públics de secundāria i ensenyaments postobligatoris.

Per al proper curs 2018-2019, P3 comptarā amb 227 nens i nenes empadronats al municipi i nascuts l'any 2015, i una oferta inicial de 250 places escolars. Actualment hi ha 245 nois i noies cursant 6č de primāria al municipi i una oferta inicial de 270 places escolars per a 1r d'ESO.

El període de preinscripciķ per al segon cicle d'educaciķ infantil, educaciķ primāria, centres integrats i educaciķ secundāria obligatōria serā del 13 al 24 d'abril. Podeu descarregar el model de solˇlicitud de preinscripciķ aquí. I també podeu recollir-la presencialment a l’Oficina Municipal d’Escolaritzaciķ (OME), al c. de Roger de Flor, 23

Informaciķ general

Calendari

Informaciķ publicada el 12 d'abril de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00