Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Nova ediciķ de la Setmana de l'Educaciķ i l'Esport

Entre el 9 i el 13 d'abril té lloc una nova ediciķ de la Setmana de l'Educaciķ i l'Esport, en quč participen més de mil escolars del municipi. Durant aquests dies, al Complex Esportiu, als dos camps d’esports i a la platja, s’hi practicarā rugbi, tennis, bādminton i orientaciķ.

Totes les escoles i instituts del municipi participen en aquestes jornades. En total, 506 alumnes jugaran a rugbi; 198, a tennis; 270, a bādminton, i 266 practicaran orientaciķ. També, s'ha cedit material esportiu als centres educatius perquč els alumnes que no participin en cap dels quatre esports que s'ofereixen fora del centre puguin practicar jocs que comportin activitat física. S’ha cedit material per jugar a tennis de taula, d’iniciaciķ a l’atletisme, xanques i cadires de rodes, entre d'altres. 

Aquesta Setmana és una iniciativa organitzada per l'Ajuntament del Masnou i la Mesa de Professors d'Educaciķ Física del Masnou (formada per professors i professores dels centres escolars del municipi), amb l'objectiu de difondre i ressaltar els valors educatius que es poden transmetre a infants i joves per mitjā de l'esport, així com a persones de qualsevol edat.

Informaciķ publicada el 9 d'abril de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00