Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

Ajuntament del Masnou

Elmasnouviu.cat
Bona acollida de la primera ediciķ de la Setmana de la Salut

El Masnou celebra la primera ediciķ de la Setmana de la Salut amb diferents propostes per a tota la poblaciķ que tenen lloc entre el 3 i el 15 d'abril per commemorar el Dia Mundial de la Salut (7 d'abril). Les activitats de promociķ de la salut programades tenen com a objectiu fomentar hābits saludables entre la poblaciķ i prevenir possibles malalties. A més, fins al 7 d'abril us podreu mirar la tensiķ i el colesterol gratuītament en qualsevol farmācia del Masnou.

El programa de la celebraciķ inclou diverses activitats, algunes ja dutes a terme i que han tingut una molt bona acollida, com la conferčncia sobre el campus de Can Ruti i el taller d'autoprotecciķ, suport vital bāsic i ús del DEA (desfibrilˇlador). També es pot veure una exposiciķ interactiva per promoure hābits alimentaris saludables i encara queden places al taller de cuina saludable per a adolescents (inscripcions aquí). Una xerrada sobre pediatria (cures a la llar, vacunes, primers auxilis, alimentaciķ, etc.), una jornada de donaciķ de sang i l'activitat esportiva de la XIII Caminada dels Tres Pobles complementaran aquesta setmana dedicada a la salut.

La programaciķ es reforįa als centres educatius, a les escoles i instituts del Masnou, amb  activitats relacionades amb la promociķ d'hābits de vida saludables. La Setmana de la Salut, organitzada des de l'Ajuntament, compta amb la colˇlaboraciķ de la Diputaciķ de Barcelona, l'Aula d’extensiķ universitāria, Gent del Masnou, Banc de sang i teixits i les farmācies del Masnou.


Vegeu-ne el programa.

Informaciķ publicada el 5 d'abril de 2018
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Prat de la Riba, 1. 08320 El Masnou. Tel. 93 557 17 00